Νέο επικοινωνιακό σόου Άδωνη για να καλύψει την αντιθεσμική παρέμβαση στo δικαστήριo (Video)

Νέο επικοινωνιακό σόου Άδωνη για να καλύψει την αντιθεσμική παρέμβαση στo δικαστήριo (Video)

Επιχείρηση κάλυψης του αντιθεσμικού σόου στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και εξαπέλυσε κατηγορίες για… προπαγάνδα, ούτως ώστε να καλύψει τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην ακροαματική διαδικασία, την ώρα που κατέθετε ο Παύλος Πολάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να καταθέσει αγωγή κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα συκοφαντικά έχει εκστομίσει εναντίον του εν μέσω της δίκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: Καταθέτει αγωγή κατά Γεωργιάδη – «Για όσες αθλιότητες εκστόμισε»

«Κανένας δεν πιάστηκε στα χέρια με κανέναν. Διαβάζω σήμερα στην Αυγή, για να καταλάβετε πώς γίνεται η προπαγάνδα στην χώρα», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης, διαβάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Στη συνέχεια δε, ισχυρίστηκε τα εξής: «Τα πραγματικά περιστατικά είναι ότι την ώρα που ήταν ο κ. Πολάκης στο δικαστήριο και κατέθετε και είχε αρχίσει να τσακώνεται με τη δικηγόρο υπερασπίσεως -εγώ παρακολουθούσα δύο ώρες την κατάθεσή του σιωπηλός, την ώρα που είναι στο βήμα και καταθέτει … πλησιάζει ο δικηγόρος … στο έδρανο και του λέει στο αυτί, αλλά ακούστηκε: “πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις”, γιατί τσακωνόταν. Και τι κάνει ο μέγας Πολάκης; Βγάζει από την τσέπη του το κινητό πάνω στο βήμα όπου κατέθετε, σηκώνει το κινητό με τους δικαστές μπροστά του και λέει “α, ναι, συγγνώμη, θέλετε… ναι” και λέει “συγνώμη, έχω επείγον περιστατικό στο χειρουργείο”. Ο τραμπουκισμός μου ποιος ήταν … είπα από κάτω: “τι διαδικασία είναι αυτή;”. Αυτός ήταν ο τραμπουκισμός μου. Τίποτε άλλο … στο δικαστήριο απαγορεύεται να έχεις μέσα το κινητό, όχι να το σηκώσεις ενώπιον του δικαστηρίου».

Μιλώντας για την απώθηση του γνωστού δικηγόρου, Γιάννη Απατσίδη, από τον σωματοφύλακά του, ο υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε τα εξής: «ο δικηγόρος του κ. Πολάκη, αυτός άρχισε να φωνάζει και έκανε το επεισόδιο, για να προκαλέσει την διακοπή της δίκης, πράγμα το οποίο έγινε». Και συνέχισε λέγοντας πως «όταν ο δικηγόρος του ήρθε προς το μέρος μου με ένταση, ο φρουρός μου μπήκε ανάμεσα. Τίποτε άλλο δεν έκανε, μπήκε ανάμεσα όπως λένε οι κανονισμοί. Και έβγαλαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα».

Τι συνέβη στην ακροαματική διαδικασία

Ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή σε προηγούμενη δικάσιμο, αλλά βρέθηκε στο ακροατήριο επειδή οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων είχαν αναφέρει ότι θα καταθέσουν αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του υπουργού Υγείας, όπως έγραψε την Τετάρτη το documentonews.gr.

Κάποια στιγμή και ενώ ο Παύλος Πολάκης δεχόταν ερωτήσεις από μια εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων τη δικηγόρο Μαριλένα Παπαχρήστου, ο Άδωνης Γεωργιάδης παρενέβη. Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας διέκοψε τη διαδικασία λέγοντας ««τι διαδικασία είναι αυτή; Ο κ. Πολάκης διευθύνει τη δίκη;».

Στο σημείο εκείνο αντέδρασε ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης. «Τι είναι αυτά τα πράγματα, από που και ως πού ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνει στη διαδικασία. Επειδή είναι υπουργός;», ενώ σημείωσε ότι ο υπουργός θα πρέπει να περάσει εκτός αίθουσας.

Στο σημείο εκείνο ο επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς του κ. Γεωργιάδη πλησίασε το δικηγόρο μαζί με δύο ακόμη αστυνομικούς και τον απώθησε βίαια. Η αντίδραση του δικηγόρου ήταν άμεση και ζήτησε την προστασία της έδρας. Επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο δικηγόρος Απατσίδης κάλεσε τηλεφωνικά την Άμεση Δράση να φτάσει στο σημείο, ενώ ανέφερε ότι θα καταθέσει μηνύσεις. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι εξέφρασε την πρόθεσή του για την υποβολή μηνύσεων τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και η αστυνομική του φρουρά αποχώρησαν ανενόχλητοι από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter