Νέο εξώδικο από τον Ερυθρό Σταυρό στο Documento με νουθεσίες προς τη Δικαιοσύνη

Νέο εξώδικο από τον Ερυθρό Σταυρό στο Documento με νουθεσίες προς τη Δικαιοσύνη

Νέο εξώδικο απέστειλε προς το documentonews.gr η διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού, αυτή τη φορά για το δημοσίευμα σχετικά με την ποινική δίωξη του γενικού γραμματέα του Ερυθρού Σταυρού Γεώργιου Σκούμα και την παραπομπή του σε δίκη.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση του προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού του Ερυθρού Σταυρού. Η μήνυση στρεφόταν επίσης κατά των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣ και του γενικού γραμματέα του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και παντός υπευθύνου.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία η πλευρά του Ερυθρού Σταυρού υποστηρίζει ότι η μήνυση που ασκήθηκε είναι «απαράδεκτη, αβάσιμη και θλιβερή», ενώ φτάνουν ακόμη και στο σημείο να κάνουν υποδείξεις και προς τη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρουν «η παραπομπή της υπόθεσης σε δίκη έγινε χωρίς καν να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση ή να κληθεί ο κατηγορούμενος να καταθέσει τις απόψεις, προφανώς λόγω της φύσης του συγκεκριμένου αιτήματος που τιμωρείται με χρηματική ποινή». Μάλιστα. Την επόμενη φορά να υποδείξουν κιόλας στον αρμόδιο εισαγγελέα ή το δικαστή που θα δικάσει η υπόθεση και τον τρόπο που θα γίνει η εκδίκαση, επειδή δεν αρέσει στην τωρινή διοίκηση του Ερυθρου Σταυρού. Ή μάλλον καλύτερα την επόμενη φορά ο εισαγγελέας να πηγαίνει πρώτα από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού να πάρει οδηγίες για το πώς θα χειριστεί τις υποθέσεις (!!!).

Σε κάθε περίπτωση η δημοσιογραφική μας έρευνα θα συνεχιστεί. Όσα εξώδικα και να στείλει η διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού με στόχο τη φίμωση μας.

Διαβάστε αναλυτικά το κατάπτυστο εξώδικο του Ερυθρού Σταυρού:

Διαβάστε επίσης: 

Ερυθρός Σταυρός: Στο «σκαμνί» ο γενικός γραμματέας – Η ποινική δίωξη και τα ερωτήματα για την παραμονή του

«Σημεία και τέρατα» στον Ερυθρό Σταυρό: Η μήνυση κατά του προέδρου και γενικού γραμματέα και το ακίνητο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter