Νέο κόμμα φιλικό προς την «εξουσία» ετοιμάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Νέο κόμμα φιλικό προς την «εξουσία» ετοιμάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Όπως όλα τα δείχνουν ο παντός καιρού Ανδρέας Λοβέρδος ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο κόμμα.

Είναι άγνωστο αν αυτή η κίνησή του προέρχεται από το ότι δεν θέλει ή δεν τον θέλει η Νέα Δημοκρατία, αφού πολιτικά κινείται σε αυτό το πολιτικό φάσμα αλλά μάλλον πρόκειται να κάνει ένα ακόμα βήμα στο κενό. Μάλλον ισχύει το δεύτερο αν κρίνουμε και από την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου το Νοέμβριο του ’23.

Ο ίδιος που πάντα είχε πρόβλημα κομματικής στέγης (προφανώς και ιδεολογίας), αφού ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, ΔΗ.ΣΥ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και την Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας για να ξαναγυρίσει στο ΠΑΣΟΚ βρίσκεται άστεγος!

Ε, διεγράφη και από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ το 2012 με παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Γενικά είχε μια κινητικότητα και ένα πρόβλημα ανάγνωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως στην τραγική υπόθεση των οροθετικών γυναικών και την ιστορική πλέον απόφαση καταδίκης του από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Ούτε βέβαια κανείς μπορεί να ξεχάσει το σκάνδαλο Novartis και τα ονόματα που εμπλέκονται…

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 2023 αφού απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής και τώρα, αν ισχύουν οι πληροφορίες θα εξαγγείλει ένα «κεντρώο, πατριωτικό και φιλελεύθερο» κόμμα όπου προφανώς όλοι οι καλοί δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι χωράνε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε δεν θα είναι αντιπολιτευτικό στην κυβέρνηση αλλά «όποτε πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά και στήριξή της όποτε προχωρά σωστά. Όχι σε στείρα αντιπολίτευση». Εξάλλου κάτι είχε προαναγγείλει και το βράδυ της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου 2023), μιλώντας για την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης  με προμετωπίδα το “Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα”. Άγνωστο αν είναι συνέχεια ή μια νέα ιδέα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι ανοικτό και σε άλλα μέλη κομμάτων μέσα από ένα «ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΙΠΟΝ» όπως λειτουργούσε η «Επιτροπή Δια Ταύτα» στο Ποτάμι…

Τελικά υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν χωρίς την επικαιρότητα και τη σχέση με την εξουσία με ό,τι αυτό σημαίνει.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ανδρέας Λοβέρδος με… δεξιά ατζέντα: Νέα πολιτική κίνηση «Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα»

Έκλεισε η ΝΔ την πόρτα στον Ανδρέα Λοβέρδο

«Στάζει μέλι» για Άδωνη και κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter