Αγ. Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Το καρτέρι του δράστη στο σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Αγ. Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Το καρτέρι του δράστη στο σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Νέο βίντεο που δείχνει τον δράστη της στυγνής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους να παρακολουθεί για αρκετή ώρα το σπίτι της 28χρονης το βράδυ της δολοφονίας.

Στο βίντεο ο δράστης φαίνεται να κυκλοφορεί γύρω από την πολυκατοικία με το λευκό του σκούτερ, περιμένοντας την πρώην σύντροφό του να φτάσει σπίτι.

Ωστόσο, όταν εκείνη τον αντιλαμβάνεται κατευθύνεται μαζί με έναν φίλο της προς το αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, μη γνωρίζοντας ότι ο δράστης τους είδε και τους ακολούθησε μέχρι το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Εκεί ο δράστης σταθμεύει το μηχανάκι του 50 μόλις μέτρα μακριά από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και όταν το θύμα βγήκε για να ζητήσει τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης τηλεφωνικά, εφόσον το ΑΤ δεν είχε παράσχει περιπολικό για να την πάει σπίτι, εκείνος της επιτέθηκε και τη σκότωσε σχεδόν μέσα στον χώρο του τμήματος.

Το βίντεο μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αξίζει να τονιστεί ότι με βάση τους κανονισμούς ο χώρος που έγινε η δολοφονία της 28χρονης, θεωρείται «ζωτικός χώρος» του Αστυνομικού Τμήματος, λόγω της εγγύτητάς του. Ο χώρος της δολοφονίας, αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τη δολοφονία, δείχνοντας ότι το έγκλημα έγινε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων.

Οι πληροφορίες του documentonews.gr έχουν και δεύτερο επίπεδο σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού εκείνη την ώρα.

Ο αστυνομικός Ι.Μ. ελέγχεται πειθαρχικά με το ερώτημα της απόταξης καθώς φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υποθεση Αγιαβέφε με τα πλαστά διαβατήρια, για την οποία το Documento έχει δημοσιεύσει εκτενή ρεπορτάζ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ με… λογοτεχνικά τερτίπια αποφεύγει να διευκρινήσει πόσο κοντά στον σκοπό του ΑΤ έγινε το ειδεχθές έγκλημα, με τις φωτογραφίες από το σημείο να προκαλούν εκτός από σοκ, οργή για την ανικανότητα του αστυνομικού να εμποδίσει τη δολοφονία που έγινε μπροστά στα μάτια του.

Δείτε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Ένα κράτος σε αδράνεια και «εν ύπνω»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter