Νίκος Ανδρουλάκης: Εκβιασμοί

Νίκος Ανδρουλάκης: Εκβιασμοί

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε από τηλεοράσεως, ότι Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Χωρίς περιστροφές: «Ο πρωθυπουργός, τον έχει ως εκβιαζόμενο πρόεδρο της ήσσονος αντιπολίτευσης».

Δεν προσκόμισε συγκεκριμένα στοιχεία – ίσως γιατί θα όφειλε να τα στείλει και στον εισαγγελέα- αλλά έναν συλλογισμό: ότι ο Ανδρουλάκης «δεν υπέβαλε μήνυση στον Πρωθυπουργό».

Ωστόσο, αφού πήρε την ευθύνη να το πει, το πολιτικό σκηνικό στη χώρα γίνεται ανατριχιαστικό: στα ψηλά κλιμάκια του πολιτεύματος υπάρχει ένας εκβιαζόμενος και ένας εκβιαστής. Με ονόματα και διευθύνσεις.

Με πολιτική αναισθησία, ο Μητσοτάκης δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει- πόσο μάλλον να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του – μη έχοντος καν ασυλία- Κασσελάκη. Διόλου παράδοξο για τον άνδρα.

Δεν ξέρουμε τι κάνει με το υλικό των παρακολουθήσεων – στις οποίες η οικογένειά του είχε «μεγαλουργήσει», με τον Μαυρίκη, στο παρελθόν.

Ξέρουμε όμως ότι η, υπό την αρμοδιότητά του, η ΕΥΠ «άκουγε» κόσμο και ντουνιά: Χατζηδάκης, Φλώρος, Ανδρουλάκης, Κουκάκης ….

Όποια σχέση και αν είχε εκ παραλλήλου η υπηρεσία, με το υπερδραστήριο παρακρατικό «Predator», σε μια ευρωπαϊκή Δημοκρατία θα αρκούσαν για τον εξοβελισμό του Πρωθυπουργού.

Αλλά εδώ είναι Βαλκάνια. Άλλωστε και ο Ανδρουλάκης έκανε κάτι χειρότερο με την καταγγελία Κασσελάκη: για ένα θέμα που τον αφορά προσωπικά, απάντησε το …Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ!

Προ μηνών, λέει, όταν «δέχθηκε» (!) τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη…» Τα γνωστά… μη βήματα.

Στη συνέχεια ο συγγραφέας της ανακοίνωσης κάνει επίδειξη πολιτικού ήθους – ή αλλιώς μας ενημερώνει ότι και ο Κασσελάκης βασανίζει του μαύρους:

-Υπήρξε «οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη», είναι «Πολάκης made in USA», του εύχεται «καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!> και ζητάει τη σύμβαση του δάνειου στο κόμμα του μαζί με το «πόθεν έσχες» του.

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή Κανέλα.

Για τον Μητσοτάκη ακόμη και όσοι δεν ξέρουν υποψιάζονται, τι έκανε με «τις ζωές των άλλων», που λέει και το Politicο.

Ο Ανδρουλάκης όμως, δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν κατάλαβε, καβάλα στο πράσινο άλογο του… εν αναμονή Πρωθυπουργού- τρομάρα του.

Ο Κασσελάκης δεν ρώτησε απλώς για την παρακολούθησή του από τον Μητσοτάκη, όπως είχε κάνει ο Τσίπρας στην προηγούμενη Βουλή.

Το θέτει ευθέως και δημοσίως: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκβιάζεται από τον Πρωθυπουργό- ήτοι: είναι του χεριού του- δια του υλικού της «επισύνδεσής» του, από την εθνική αντικατασκοπεία. Πιο καθαρό δεν γίνεται

Η πάει στα δικαστήρια τον Κασσελάκη – αφου δεν πήγε τον Μητσοτάκη- ή φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική.

Αρχηγός κόμματος υπό εκβιασμό δεν νοείται. Οι παλαιοί πολιτικοί το έθεταν αλλιώς: πολιτικός με θεσμικό ρόλο, εκβιαζόμενος αυτοκτονεί…

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας – Φοιτητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Τα 270 σάιτ που πήραν παράνομα διαφήμιση

Αύγουστος Κορτώ: Το Facebook κατέβασε φωτογραφία με τον σύζυγό του – «Η αγάπη θα αντηχεί…»

Ρεπορτάζ καταπέλτης του ARD για Ελλάδα: «Η ελευθερία του Τύπου χρειάζεται θάρρος»

Νέος Κόσμος: Πού εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη (Videos)

Βορίδης – Ομόφυλα ζευγάρια: Ετοιμος να παραιτηθεί για το νομοσχέδιο – «Θα αναλάβει κάποιος άλλος»

«Καρφί» Κακλαμάνη για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Εάν ένας υπουργός διαφωνεί, να αφήσει την καρέκλα του» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter