«Καρφί» Κακλαμάνη για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Εάν ένας υπουργός διαφωνεί, να αφήσει την καρέκλα του» (Video)

«Καρφί» Κακλαμάνη για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Εάν ένας υπουργός διαφωνεί, να αφήσει την καρέκλα του» (Video)

Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές αναταράξεις στη Νέα Δημοκρατία για το επικείμενο νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο ομοφύλων ζευγαριών, καθώς το «τρικ» του πρωθυπουργού να παροτρύνει τους διαφωνούντες βουλευτές να απέχουν κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν λειτούργησε κατευναστικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μου άρεσε η δήλωση του πρωθυπουργού, δεν συμφωνώ με την αποχή. Όταν είσαι ελεύθερος να ψηφίσεις ό,τι θες, πρέπει να ψηφίσεις».

Διαβάστε επίσης – «Ανταρσία» Κακλαμάνη: «Δεν πρόκειται να πάω τη Δευτέρα στη συνάντηση για το “μασάζ”» (Video)

Ο κ. Κακλαμάνης τοποθετήθηκε υπέρ του νομοσχεδίου σημειώνοντας ωστόσο ότι αναμένει να το δει στην τελική του μορφή.

Ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως δεν θυμάται ποτέ να απείχε από ψηφοφορία, σε όλα τα χρόνια του κοινοβουλευτικού του βίου, και πως δεν έχει υπάρξει μία φορά που να μην υπερψήφισε ή καταψήφισε διατάξεις σύμφωνα με τα πιστεύω του. Υπενθύμισε μάλιστα την διαγραφή του από την ΚΟ, όταν καταψήφισε μνημονιακές διατάξεις επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.

Αναφερόμενος στους υπουργούς που έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους είπε αιχμηρά ότι: «Όταν ένας υπουργός διαφωνεί, να αφήσει την καρέκλα του και να φύγει. Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, φεύγει από τη θέση του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter