Νέος Κόσμος: Πού εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη (Videos)

Νέος Κόσμος: Πού εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη (Videos)

Στα χέρια των αρχών φτάνουν οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Στόχος της αστυνομίας είναι να διαπιστωθεί εάν οι δράστες είχαν τη συνδρομή ομάδας υποστήριξης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον διέφυγαν από τη λεωφόρο Αθηνών και συγκεκριμένα από το σημείο όπου έκαψαν το κλεμμένο τζιπ ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Εξετάζοντας τα στοιχεία που έρχονται στο φως, αλλά και παλαιότερες υποθέσεις που αφορούν «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», οι αρχές επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη των εκτελεστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, αναλύοντας τον τρόπο που έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση με 97 σφαίρες, κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου. Ο δολοφονηθέντας ήταν γνωστός στις αρχές, με το όνομά του να φέρεται ότι έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών.

Αξιωματικός της ασφάλειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, είπε χαρακτηριστικά «τον πρόλαβαν πριν τους προλάβει».

Όπως εκτιμούν στην ΕΛΑΣ, τα άτομα που ανέλαβαν την εκτέλεση του 44χρονου με τα παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας, ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν το σκοπό τους.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε γλιτώσει από ανάλογη μαφιόζικη επίθεση πριν 5 χρόνια – το 2018- στον Πειραιά, όταν το ένα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε έπαθε εμπλοκή και έριξε μόλις 4 σφαίρες εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα, με τους γιατρούς στο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε να καταφέρουν να του σώσουν τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Άδειασαν το καλάζνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο

Μπάρκας σε Χρυσοχοΐδη: «Να αφήσει τις επικοινωνιακές πομφόλυγες και να ασχοληθεί πραγματικά με το πρόβλημα»

Νέος Κόσμος: Ποιος ήταν ο 44χρονος «Ζαμπόν» που δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter