Νίκος Ανδρουλάκης: Και όμως κινείται (με χρονοκαθυστέρηση)!

Νίκος Ανδρουλάκης: Και όμως κινείται (με χρονοκαθυστέρηση)!
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μάλλον χρειάστηκε όλη αυτή η διαδικασία στο εσωτερικό (και εξωτερικό) του ΣΥΡΙΖΑ για να κινηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μπορεί στην αρχή να το απαξίωσαν, να γελούσαν και να έβλεπαν τη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως έπαθλο αλλά μάλλον τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ονειρεύονταν.

Βλέποντας πάντα δεξιά απολάμβαναν την προσπάθεια των ΜΜΕ να απαξιώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την αναταραχή (και το ξεκατίνιασμα στα κοινωνικά δίκτυα).

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να δείχνει πως δεν πτοείται, να κινείται, να συναντά και να πηγαίνει εκεί που αυτοί δεν τόλμησαν. Να τους απειλεί και το χωράφι τους!

Θεωρητικά συναντήσεις και επαφές γνωριμίας αλλά στην ουσία κινήσεις που δημιουργούσαν ένα θετικό και δραστήριο προφίλ με δημοκρατικό πρόσημο που απευθυνόταν στους πολίτες, αριστερούς και δημοκράτες.

Και η πλήρης ακινησία του Νίκου Ανδρουλάκη διαταράχθηκε.

Θέλησε να καρπωθεί την ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο β΄γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών αλλά κάποιοι του είπαν πως «δεν είναι αυτό που νομίζει».

Ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη και αν δεν ήταν οι δημοκράτες να τον στηρίξουν, αν δεν ήταν η προσωπικότητά του να τραβήξει τον κόσμο και αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει την ψήφο του, δεν θα είχε καμία ευκαιρία να επικρατήσει.

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Αγγελούδης μόνον το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν εκπροσωπεί. Ας ρωτήσουν τον Βαγγέλη το Βενιζέλο.

Για τον Γιάννης Μώραλη στον Πειραιά μη το συζητήσουμε. Τον στηρίζει ο ένας και μοναδικός με το μεγάλο εκτόπισμα.

Μην μας πείτε για τον Δημήτρη Κουρέτα στη Θεσσαλία που εξαφάνισε τον Αγοραστό και εκλεκτό του Κυριάκου και του συστήματος Μπέου!

Εκεί να δεις που πρόλαβε και ο Κουρέτας τα βρήκε μια χαρά με τον Κασσελάκη.

Και τώρα ο Κασσελάκης πήγε στον Άρειο Πάγο και ο Ανδρουλάκης τρέχει στην ΑΔΑΕ και στον Χρήστο Ράμμο και στέλνει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τις υποκλοπές.

Τελικά κινείται και δεν είναι τυχαίο.

Μάλλον είχαν αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της Δεξιάς και του Predator και ξύπνησαν όταν εμφανίστηκε το νέο αίμα…

Η συνέχεια στις οθόνες σας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter