Νίκος Παππάς: Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή»

Νίκος Παππάς: Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή»

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του» αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς τη «σύσταση ανεξάρτητης και υπερκομματικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων» για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Την ίδια στιγμή, τίθεται μετ’ επιτάσεως το ερώτημα γιατί ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν ενεργοποίησαν τον αρμόδιο οργανισμό για τη διεξαγωγή της έρευνας αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη και με έντονη την υποψία πως ο Μέγαρο Μαξίμου θέλει να αποφύγει την έρευνα σε προεκλογικό χρόνο και γι΄ αυτό προκρίνει αυτή η χρονοβόρα λύση

«Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή» που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της» σημειώνει επίσης ο Νίκος Παππάς και συμπληρώνει: «Υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει «κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος»».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία Τέμπη: Οι προειδοποιήσεις, το «κουφάρι» διερεύνησης ατυχημάτων και η καταστρατήγηση του ευρωπαϊκού κανονισμού

«Τραγικό ανθρώπινο λάθος» το πόρισμα του Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter