Ντροπή! Mητέρα με νεογέννητο στο καροτσάκι δεν μπορούσε να φύγει απ’τον Σταθμό Λαρίσης γιατί τα ασανσέρ ήταν χαλασμένα (vid)

Ντροπή! Mητέρα με νεογέννητο στο καροτσάκι δεν μπορούσε να φύγει απ’τον Σταθμό Λαρίσης γιατί τα ασανσέρ ήταν χαλασμένα (vid)

Επιμέλεια: Χρήστος Αβραμίδης

Απίστευτο και όμως αληθινό. Τρεις μήνες μετά το έγκλημα στα Τέμπη, οι υπεύθυνοι των σιδηροδρόμων δεν έχουν φτιάξει ούτε τα ασανσέρ στους σταθμούς. Έτσι, την Τρίτη μία μητέρα με τα παιδιά της βρέθηκε για ώρα να περιμένει με τα παιδιά της στην αποβάθρα δίχως να μπορεί να φύγει , καθώς και τα δύο ασανσέρ ήταν χαλασμένα. Μάλιστα, στον έναν από τους δύο ανελκυστήρες, δεν υπήρχε ούτε ειδοποίηση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πατούν το κουμπί και να περιμένουν για ώρα…μάταια. Επίσης, το δεύτερο ασανσέρ είναι τόσο καιρό καθηλωμένο με βλάβη, χωρίς να επιδιορθωθεί, που έχει ξεβάψει και το χαρτί Α4 το οποίο είχε κολληθεί για να ειδοποιεί το επιβατικό κοινό.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, είναι έκδηλος ο θυμός και η αμηχανία της γυναίκας, η οποία περιμένει με τα δύο παιδιά της, να έρθει ένα ασανσέρ που δεν έρχεται ποτέ και επίσης γνωρίζει ότι είναι επικίνδυνο για αυτήν και για το μωρό της να μεταφερθεί το γεμάτο καρότσι, μέσα από τις κυλιόμενες σκάλες. «Είναι τριών μηνών, πώς θα κατεβούμε;» αναρωτιόταν, κατά την ώρα της αναμονής.

Έτσι, έπρεπε να περιμένει για ώρα κάποιον από τους υπαλλήλους του σταθμού προκειμένου να την βοηθήσουν να κατεβάσει το καροτσάκι με το βρέφος, από τις κυλιόμενες σκάλες. Φυσικά η μεταφορά ενός καροτσιού στο οποίο υπάρχει μέσα μωρό, μέσα από τις κυλιόμενες σκάλες δεν είναι και ο ασφαλέστερος τρόπος, ακόμα και αν υπάρχει βοήθεια. Έτσι, βλέπετε εδώ πως τελικά το καρότσι μεταφέρθηκε χάρη σε έναν υπάλληλο που αναγκάζεται να το κρατάει με έναν επικίνδυνο τρόπο, οποίος όμως ήταν ταυτόχρονα και ο μοναδικός διαθέσιμος ώστε να καταφέρει η μητέρα να αποχωρήσει. Δηλαδή με το καρότσι και το μωρό να κρέμονται στον αέρα.

Πρόκειται για εικόνες που θα έπρεπε να κάνουν τους υπεύθυνους να ντρέπονται. Εικόνες από γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τρίτη, 100 περίπου μέρες μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter