Ο Άδωνης «έρχεται» άμεσα στην Εξεταστική για την Υγεία

Ο Άδωνης «έρχεται» άμεσα στην Εξεταστική για την Υγεία

Οργισμένος παρουσιάζεται -είτε ο ίδιος, είτε μέσω των εκπροσώπων της ΝΔ στην Επιτροπή- ο Άδωνις Γεωργιάδης επειδή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η κλήση του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, λέγοντας μάλιστα από το βήμα της Βουλής πως τον «τρέμουν» και γι’ αυτό δεν τον καλούν.

Ο παραπονεμένος και αψύς αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν θα αργήσει να παρευρεθεί ως μάρτυρας στην Επιτροπή που διερευνά αυτή την περίοδο την εκχώρησή του ΚΙΕΝ στην θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, απάντησε στα κουτσαβάκικα σχόλια του Γεωργιάδη, λέγοντας πως «δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι τέτοιους υπαινιγμούς με αβάσιμα στοιχεία», ενώ ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη του σώματος για να κληθεί άμεσα ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ως πολυπράγμων θα κληθεί αρκετές φορές στην Επιτροπή, αφού το όνομα του εμπλέκεται στο Novartis – Gate, στο ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και προφανώς στο σκάνδαλο ξεπουλήματος του «Ντυνάν», καθώς υπέγραφε τριμερή μνημόνια και η εταιρία του αδερφού του παρουσιάζεται από οικονομικούς καταλόγους του ΚΙΕΝ ως προμηθεύτρια ημερολογίων του νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου, μετά τη δεύτερη κλήση του Λοβέρδου την άλλη Τρίτη και την κατάθεση του πρώην εκπροσώπου των εργαζομένων, κ. Κρέτση την επόμενη Πέμπτη, την μεθεπόμενη εβδομάδα θα έρθει η ώρα της κατάθεσης και του Άδωνη Γεωργιάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter