Θάνατος Κ. Μανιουδάκη: «Οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του πατέρα μου, θα απολογηθούν», λέει ο γιος του

Θάνατος Κ. Μανιουδάκη: «Οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία του πατέρα μου, θα απολογηθούν», λέει ο γιος του

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη είχαμε στην υπόθεση του Κωστή Μανιουδάκη, ο οποίος πέθανε μετά από αστυνομικό έλεγχο στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, πραγματογνωμοσύνη από τον Ιατροδικαστή του Δημοσίου καταγράφει «πλήθος τραυμάτων, εκδορών και εκχυμώσεων στο κεφάλι του Κώστα Μανιουδάκη και οδηγείται στο συμπέρασμα χρήσης “θλώντος οργάνου”, αφού το πλήθος και οι θέσεις των τραυμάτων δεν δύνανται να δικαιολογηθούν από πτώση εξ ιδίου ύψους. Η στρεσογόνα κατάσταση, ως συνέπεια ξυλοδαρμού, μπορεί να εξηγήσει το ισχαιμικό επεισόδιο, από το οποίο επήλθε ο θάνατος, όπως γνωρίζουμε και από άλλες πολύκροτες υποθέσεις».

Διαβάστε επίσης: Θάνατος Κ. Μανιουδάκη: Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν ταιριάζει με την αστυνομική εκδοχή

Το documentonews.gr μίλησε με τον γιο του Κωστή Μανιουδάκη, Αναστάση, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μέσα σε όλη αυτή τη δυστυχία και το σοκ που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί, διαβάσαμε όλα αυτά, σαφώς δεν μπορείς να χαίρεσαι όταν διαβάζεις για τον βασανισμό του πατέρα σου, παρόλα αυτά είναι οι ισχυρισμοί που είχαμε εξαρχής και καταφέρνουμε σε αυτούς που είχαν έστω και λίγους ενδοιασμούς ότι δεν βλέπουμε φαντάσματα και δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Αυτό μας δίνει μία πρώτη νίκη από την άποψη του ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε κάποια δίκη. Ότι οι φυσικοί αυτουργοί και οι υπεύθυνοι για την δολοφονία, την κρατική δολοφονία του πατέρα μου, θα απολογηθούν».

Ο Αναστάσης Μανιουδάκης κάλεσε τέλος σε στήριξη και γνωστοποίηση του αγώνα για δικαίωση και μίλησε για την ενότητα με τον Γιάννη Μάγγο, την Μάδα Φύσσα και άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει συγγενείς τους μετά από αστυνομική αυθαιρεσία ή από φασιστική βία.

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Μητσοτάκης στο υπουργικό, στον κλοιό της «ιεράς εξέτασης» Ιερώνυμου

Κασσελάκης: «Επιθυμεί η ΝΔ τον ειλικρινή διάλογο για την επιστολική ψήφο;» (Video)

Καταψηφίζει την επιστολική ψήφο ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ανεπαρκής και ασυνεπής η κυβέρνηση» λέει ο Φάμελλος

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter