Ο Γεωργιάδης «αθώωσε» τον υπόδικο φίλο του Σταμάτη Πουλή

Ο Γεωργιάδης «αθώωσε» τον υπόδικο φίλο του Σταμάτη Πουλή

Επιμένει στο αφήγημα του ο Άδωνης Γεωργιάδης για τον δις υπόδικο Σταμάτη Πουλή, τον οποίο τώρα χαρακτηρίζει «φίλο του», και ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής «αγκαζέ» με τον υπουργό Ανάπτυξης «ως συνεργάτης» σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ανενδοίαστα νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Γεωργιάδης στη Βουλή για τον παρόντα δις υπόδικο Πουλή: «Είναι εδώ ως συνεργάτης μου…»

Ο «αδιευκρίνιστος» υπουργός με μία ανάρτηση στο twitter, συνοδευόμενη από το δημοσίευμα του Documentonews.gr, για την παρουσία του Σταμάτη Πουλή στη Βουλή, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αναφέρει ότι ο Σταμάτης Πουλής «κατηγορήθηκε από τον Πολάκη για: α) ψευδές πόθεν Έσχες, β)τροφοδοσία δομής, γ) media για όλες αυτές τις κατηγορίες αχρειοθετήθηκε».

Μάλιστα, ο Άδωνης Γεωργιάδης χαρακτήρισε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον υπόδικο Σταμάτη Πουλή για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ «δήθεν» και ως… εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που ποτέ δεν παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη μας ενημερώνει ότι θα «αθωωθεί στο Δικαστήριο».

Θυμίζουμε στον Άδωνη Γεωργιάδη ότι όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, το Συμβούλιο Εφετών είχε απορρίψει με βούλευμά του τις εφέσεις που είχαν ασκηθεί κατά των δύο παραπεμπτικών βουλευμάτων, με αποτέλεσμα ο Στ. Πουλής και η υπόλοιπη «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» να κάτσουν στο εδώλιο για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, ήταν συνεργάτης του Αδ. Γεωργιάδη και επίσης παραπέμπεται σε δίκη.

Θέτουμε λοιπόν ξανά τα εξής εύλογα ερωτήματα: Γιατί αυτή η επίμονη υποστήριξη του υπουργού σε έναν υπόδικο; Τι τους συνδέει και φτάνουν στο σημείο να εμφανίζονται μαζί σε συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής; Δεν υπάρχουν σε όλη την επικράτεια άλλοι άξιοι για να αναλάβουν χρέη «συνεργάτη» του Αδ. Γεωργιάδη;

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter