Ο Κυρανάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει Άδωνη, κάνει κωλοτούμπες και… «σπάει τα μούτρα του» (Video)

Ο Κυρανάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει Άδωνη, κάνει κωλοτούμπες και… «σπάει τα μούτρα του» (Video)

Η ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ήρθε δια στόματος του Άδωνη Γεωργιάδη, προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις. Μετά το περιβόητο, πλέον, «πέσαμε έξω» για τη διαχείριση του κορονοϊού, οι «γαλάζιοι» εκπρόσωποι στα τηλεοπτικά πάνελ καλούνται να δώσουν… εξηγήσεις. 

Δείτε επίσης: Παραδοχή Άδωνη: Ανοίξαμε τα σύνορα και εξαπλώθηκε ο κορονοϊός (Video)

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στην πραγματικότητα αλλά και στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Χάος στα «πέτσινα» ΜΜΕ: Τηλεφωνήματα από Μαξίμου μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό που άδειασε τον Μητσοτάκη

Ο Κ. Κυρανάκης θέλησε να ανασκευάσει την αρχική δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη λέγοντας: «Δεν πέσαμε μόνο εμείς έξω, έπεσαν και οι επιστήμονες». Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αρχική δήλωση, εμφανώς ενοχλημένος, επέλεξε να συνεχίσει την τοποθέτησή του χωρίς να απαντήσει συγκεκριμένα. 

Χαρακτηριστικά είπε: «Καθήκον μας είναι να πούμε στον κόσμο τι κάνουμε με τα χρήματα που μας δίνουν ως φορολογούμενοι». Μάλλον, ο κ. Κυρανάκης θα εννοεί την περίφημη, πλέον, λίστα Πέτσα και τις εξηγήσεις που όφειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες μοίρασε χρήματα στα ΜΜΕ και όχι στο ΕΣΥ…

«Η κυβέρνηση δουλεύει. Είναι μία μάχη πάρα πολύ δύσκολη. Σε όλο τον πλανήτη. Είναι μία μάχη την οποία δίνουμε καθημερινά. Προφανώς δεν έχουμε το αλάθητο. Ούτε κανένας στον πλανήτη θα μπορούσε να υποστηρίζει πως έχει το αλάθητο», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με την παλιότερη δήλωση του για το εμβόλιο, εμφανώς ενοχλημένος, στράφηκε προς τη δημοσιογράφο, λέγοντας: «Πότε θα έρθει το εμβόλιο κυρία Αναστασοπούλου; Σας ρωτάω. Βεβαίως. Έχω κάνει τις δηλώσεις μου, δε θέλω να δώσω συνέχεια» ενώ στη συνέχεια πέταξε την μπάλα στην εξέδρα…

Εμείς να θυμίσουμε απλά την παλιότερη δήλωσή του:

«“Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος θα το εκτιμήσουμε στο τέλος της πανδημίας που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα και επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων”.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter