Ο Μακρόν ντύνεται πυγμάχος 200 μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας

Ο Μακρόν ντύνεται πυγμάχος 200 μέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας

Διακόσιες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε μέσα από το «X» τους Γάλλους να αθλούνται «τουλάχιστον 30 λεπτά…κάθε μέρα» με ένα βίντεό του ντυμένος πυγμάχος, με αθλητικά, γάντια πυγμαχίας και σάκο του μποξ πίσω του. Ο ίδιος όπως λέει πρόκειται να φιλοξενήσουν στη Γαλλία τουw πιο καθαρούς περιβαλλοντικά αγώνες στην ιστορία τους.

Ο Γάλλος Πρόεδρος επεσήμανε ότι η εκτελεστική εξουσία θέλει να καταστήσει τον αθλητισμό «μεγάλη εθνική υπόθεση φέτος», ιδίως στα σχολεία.

«Είναι καλό για την υγεία σας, είναι καλό για πολλά πράγματα, και είναι επίσης ένας τρόπος να έχουμε Αγώνες που θα παραμείνουν μέρος της καθημερινότητάς μας», πρόσθεσε, καθώς οι Αγώνες ξεκινούν στις 26 Ιουλίου, ένα σημαντικό γεγονός στη μέση της δεύτερης πενταετούς θητείας του.

Όπως είπε η σωματική δραστηριότητα έχει ήδη ενισχυθεί στα σχολεία, με «30 λεπτά υποχρεωτικού αθλητισμού για όλους τους μαθητές του δημοτικού» και «περισσότερο αθλητισμό στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Πρόκειται για ένα είδος γενικής κινητοποίησης που ελπίζει ότι θα ανταμειφθεί «με πολλά γαλλικά μετάλλια», αλλά και με περισσότερους ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες. Σύμφωνα με το Προεδρικό Μέγαρο, ο στόχος των 3 εκατομμυρίων περισσότερων ανθρώπων που συμμετέχουν στον αθλητισμό που τέθηκε το 2017 έχει πλέον επιτευχθεί και η φιλοδοξία είναι πλέον να διπλασιαστεί ο αριθμός αυτός μέχρι το 2027.

Διαβάστε επίσης:

Ιαπωνία: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών και των αγνοούμενων – Μάχη με τον χρόνο και την φύση

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

Κολωνός: Ξεκινά η δίκη για τη δυσώδη υπόθεση – Η 12χρονη «θέλει να τιμωρηθούν όλοι» υποστηρίζει η δικηγόρος της (Video)

Καιρός: Μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας με δύο κύματα ψύχους – Προβλέψεις για χιόνια ακόμα και στην Αττική

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter