Ο Μακρόν, ο σάκος του μποξ και το… μήνυμα

Ο Μακρόν, ο σάκος του μποξ και το… μήνυμα

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η Soazig de La Moissonnière, επίσημη φωτογράφος από το 2017 της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Σε αυτήν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να προπονείται με έναν σάκο του μποξ, κάτι που αφήνει ανοικτές όλες τις ερμηνείες.

Για τους περισσότερους στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο «Χ» (πρώην Twitter) o Γάλλος πρόεδρος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη ρωσική αρκούδα, τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ιδιαίτερα μετά τις επανειλημμένες πολεμικές κορώνες του. Ο ίδιος μάλιστα θέλει να στείλει και στρατό στην Ουκρανία. 

Διαβάστε σχετικά: Διεθνής ανησυχία: Πληροφορίες ότι η Γαλλία στέλνει στρατό στην Ουκρανία οδηγούν σε παγκόσμιο διπλωματικό «πυρετό»

«Αν ήμασταν κακές γλώσσες, θα κάναμε έναν παραλληλισμό με την αρρενωπή σειρά του #Putin στην ιππασία, ή ως παίκτης του χόκεϊ… Ανησυχητικό… #Macron #Ουκρανία», σχολιάζει μάλιστα κάποιος.

Αναμφισβήτητα η φωτογράφος έχει κάνει καλή δουλειά, ωστόσο η στάση του Μακρόν στον σάκο μόνο σε… πυγμάχο δεν παραπέμπει.

Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα σχέδιο όπου ο Μακρόν λέει «Δεν φοβάμαι τίποτα» και μια άλλη φωνή να συμπληρώνει «ούτε καν το γελοίο»!

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που  ο σάκος του μποξ εμπνέει τον Εμανουέλ Μακρόν, το σχόλιο των «ειδικών» είναι πως «θα φάει τα μούτρα του».

Το πιθανότερο δυστυχώς είναι να τα φάει από τη Λεπέν…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter