Ο Μαρινάκης δηλώνει «πολιτικά διωκόμενος» για το Noor 1

Ο Μαρινάκης δηλώνει «πολιτικά διωκόμενος» για το Noor 1

«Η δίωξή μου είναι πολιτική», αυτό φέρεται να υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος παρέστη τελικά μαζί με τους συνηγόρους του στη συζήτηση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά για την επικύρωση ή όχι της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews, ο εφοπλιστής που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες σύμφωνα με τη δίωξη που του έχει ασκηθεί από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα συνδέονται με την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, πέραν του ισχυρισμού του ότι η εμπλοκή του οφείλεται στην κυβέρνηση που τον… κατατρέχει, επικαλέσθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής αλλά και τις σοβαρές επαγγελματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό οι οποίες θα πληγούν αν του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Η απόφαση του συμβουλίου αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Στο μεταξύ μέχρι σήμερα το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης,οφείλει να έχει παραδώσει και το διαβατήριό του, διαφορετικά κινδυνεύει με αυτόφωρο.

Στο Συμβούλιο συζητήθηκε βεβαίως και το θέμα της απαγόρευσης και για τους άλλους τρεις εμπλεκόμενους οι οποίοι βεβαίως έχουν καταθέσει τα διαβατήριά τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter