Ο Μητσοτάκης ανησυχεί για την κοινωνική απογοήτευση: «Ο μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι η αποχή»

Ο Μητσοτάκης ανησυχεί για την κοινωνική απογοήτευση: «Ο μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι η αποχή»

Στη Δυτική Μακεδονία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό να αντιμετωπίσει τη διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων, σε εκ δεξιών κόμματα, θέτοντας παράλληλα πολύ ψηλά στην προεκλογική του ατζέντα, την αντιμετώπιση της αποχής.

«Να αποκρούσουμε τις όποιες στεναχώριες»

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός από τα Σέρβια Κοζάνης, ανέφερε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι η αποχή», προσθέτοντας ότι πρέπει «να αποκρούσουμε και τη χαλαρότητα και τις όποιες προσωρινές στεναχώριες, να πάμε στις εκλογές συντεταγμένα και με απόλυτη συσπείρωση, να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας».
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε ότι «το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα είναι η πολιτική αστάθεια. Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας και θέλω το βράδυ της 9ης Ιουνίου το μήνυμα της ισχύος της ΝΔ να είναι δυνατό». «Η σταθερότητα είναι προϋπόθεση για μεγάλα άλματα στο μέλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο φόβος της αποχής και το αφήγημα της σταθερότητας

Είναι σαφές ότι σε κάθε του ομιλία ο πρωθυπουργός και εν γένει τα κεντρικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης, τονίζουν τον φόβο της αποχής, καθώς όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που σκέφτονται να μη συμμετέχουν στις ευρωεκλογές, ψήφισαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, για να συσπειρώσουν τους απογοητευμένους πολίτες, το Μαξίμου, αναπαράγει από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε σε προεκλογικό κλίμα, το αφήγημα περί σταθερότητας.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Ελεύθεροι οι εννέα κατηγορούμενοι – Η απόφαση του δικαστηρίου

Κασσελάκης για Άδωνη: Ευχαριστώ που με χαρακτήρισε «μάπα» – Θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο Μητσοτάκης

ΔΠΔ- Καρίμ Χαν σε Κριστιάν Αμανπούρ (CNN): Κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο (Video)

«Κίνδυνοι από την Τεχνητή Νοημοσύνη» επισημαίνουν κορυφαίοι επιστήμονες

Τζούλιαν Ασάνζ: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας καλεί να τερματιστεί η φυλάκιση του ιδρυτή του Wikileaks

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter