Ο Μητσοτάκης «θυσιάζει» και τον ανιψιό για να σωθεί ο ίδιος

Ο Μητσοτάκης «θυσιάζει» και τον ανιψιό για να σωθεί ο ίδιος

Τη γνωστή τακτική του επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό κυβερνητικό συμβούλιο όπου ο ίδιος εννοείται δεν φταίει ποτέ και για τίποτα. Εννοείται πως δεν φταίει ούτε για τον ανιψιό που έχασε κατά κράτος! Κρίμα τις βόλτες και τα έξοδα…

Ο πρωθυπουργός πέρασε, είδε τα αποτελέσματα του β΄γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και τα σχολίασε σαν ανεξάρτητος παρατηρητής. Με απλά λόγια όπως κάνει πάντα.

Τι κι αν τους είχε επιλέξει τους χαμένους, τι κι αν έτρεχε να τους στηρίξει;

Ε, από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ουδεμία ευθύνη έχει όπως ουδεμία ευθύνη φέρει για τους δικούς του υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες και πάει λέγοντας.

«Οι κάλπες έκριναν πρόσωπα, έργα, συμπεριφορές», είπε σαν να σχολίαζε ως απλός πολίτης τα αποτελέσματα.

Αλλά επειδή είναι και δάσκαλος τους μάλωσε κιόλας γιατί κάνουν του κεφαλιού τους: «Πρώτα να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας και μετά να μιλάμε»! Δηλαδή οι εκβιασμοί από τους υπουργούς του και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προς τους υποψήφιους Δημάρχους δεν είχαν την υπογραφή του;

Κάτι δεν πάει εδώ καλά. Ή δεν ελέγχει καν την κυβέρνηση ή απλά φέρει όλη την ευθύνη των αντιθεσμικών συμπεριφορών, των εκβιασμών και της επιλογής των προσώπων.

Και τα δύο… κομματάκι δύσκολο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter