Ο Πανσερραϊκός σόκαρε την ΑΕΚ, γκέλα για την Ενωση (1-1) στην πρεμιέρα της στην Σούπερ Λίγκα 1

Ο Πανσερραϊκός σόκαρε την ΑΕΚ, γκέλα για την Ενωση (1-1) στην πρεμιέρα της στην Σούπερ Λίγκα 1

Η ΑΕΚ είχε 30 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι της με τον Πανσερραϊκό, όμως ο Αντριαν Χόβαν ήταν ο φύλακας άγγελος της εστίας του και η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας (1-1). Η Ενωση μπήκε με το.. αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς δεν μετέτρεψε σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ έχασε πέναλτι και είχε δοκάρι.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 1’ ο Πηλέας σέντραρε από αριστερά και ο Άλεξιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1! Στην συνέχεια ο Δικέφαλος πίεζε για την ισοφάριση και ο Βαν Βέερτ έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο 28’ ο Πανσερραϊκός έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-2 με τον Αλεξιτς, ενώ στο 31’ η Ενωση είχε δοκάρι με τον Πισάρο. Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Γκοτζαμανίδη.

Στο 60’ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γκοτζαμανίδη στον Πισάρο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ, αλλά τον νίκησε ο Χόβαν. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 78’ με σουτ ο Γκατσίνοβιτς.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού στο 83’ και στο 85’ απέκρουσε σουτ του Γιόνσον.

O Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκατσίνοβιτς, Γκοτζαμανίδη, Ουεντραόγκο, Γούλερι, Χοβάν, Πεταυράκη, Θυμιάνη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Χρυσόπουλος (46’ Πινέδα), Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Γκατσίνοβιτς), Γαλανόπουλος (71’ Σιμάνσκι), Γιόνσον, Πισάρο, Ελίασον (71’ Αραούχο), Μάνταλος (80’ Ζίνι), Φαν Βέερτ

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος (84’ Στίνα), Ματίας (46’ Θυμιάνης), Πηλέας (66’ Τσαγκαλίδης), Μούργος (65’ Μπαϊροβιτς), Άλεξιτς (65’ Γούλερι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter