Ο ΠΑΟΚ άλωσε την έδρα της Χαρτς (2-1) και «βλέπει» ομίλους στο Conference League

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την έδρα της Χαρτς (2-1) και «βλέπει» ομίλους στο Conference League
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Σκωτία από την Χαρτς στο πρώτο παιχνίδι για τα playoffs του Conference League και πλέον κρατάει στα χέρια του την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 έχοντας γα ηγέτη και σκόρερ του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από την αρχή και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο είχαν σημειωθεί ήδη δύο γκολ. Στο 6’ ο Σβαμπ ανέτρεψε τον Βάργκας και με μεγάλη καθυστέρηση και τη χρήση VAR δόθηκε πέναλτι. Στο 9’ ο Σάνκλαντ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο επόμενο λεπτό πέναλτι κέρδισε και ο Δικέφαλος σε μαρκάρισμα του Ρόουλς στον Ζίβκοβιτς. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε στο 12’ ο Σβαμπ που ισοφάρισε σε 1-1.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 31’ με τους Σάνκλαντ, Μπόις. Και στις δύο προσπάθειες πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις ο Κοτάρσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Τάισον στο 55’ και με τον Ζίβκοβιτς στο 74’. Ο Σέρβος επιθετικός με δυνατό σουτ στο 75’ έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτο σερί ματς που βρίσκει δίχτυα ο Ζίβκοβιτς κι αυτό ήταν το πέμπτο του γκολ στη σεζόν!

Ο Αντρίς Τρεϊμάνις (Λετονία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάνκλαντ, Ντέβλιν, Τσιγγάρα, Εκόνγκ Μουργκ.

Χαρτς (Φράνκι Μακ Αβόι): Κλαρκ, Άτκινσον (90’ Οφια), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Ντέβλιν, Βάργκας (90’ Οντα), ΜακΚέι (64’ Λάουρι), Κόκρεϊν (86’ Ταμπάκα), Μπόις (86’ Σίμπικ), Σάνκλαντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (79’ Νάρεϊ), Κωνσταντέλιας (70’ Μουργκ), Μπράντον (88’ Τζίμας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter