Ο Πλεύρης πάει στον εισαγγελέα τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Ο Πλεύρης πάει στον εισαγγελέα τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχει έρθει ολόκληρη η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για 47 VIP κλίνες ΜΕΘ που παραμένουν κενές για να εξυπηρετήσουν επώνυμους ασθενείς.

Ο Θάνος Πλεύρης, μάλιστα σε μια κίνηση που δείχνει πανικό κατέθεσε αναφορά αξιόποινων πράξεων κατά του Μ. Γιαννάκου και παντός υπευθύνου κατηγορώντας τον ότι διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ

Ο υπουργός Υγείας δεν μπόρεσε να απαντήσει για ποιο λόγο έκανε τις καταγγελίες αυτές ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι συνεχώς –και στην αναφορά του αλλά και σε τηλεοπτικές του δηλώσεις- ανέφερε ότι οι καταγγελίες είναι κατά των γιατρών και νοσηλευτών.

Δείτε επίσης: Απειλές Πλεύρη κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ: «Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη» (Video)

Όπως λέει μάλιστα στην αναφορά: «όσοι διακινούν τις ψευδείς ειδήσεις θα κληθούν να λογοδοτήσουν, καθώς προκλητικά συκοφαντούν ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας».

Αναφερόμενος στον Μ. Γιαννάκο, ο Θ. Πλεύρης υποστήριξε ότι «προέβη στην ψευδέστατη και άκρως συκοφαντική καταγγελία σε βάρος ατόμων που φυσικά δεν κατονόμασε ότι δήθεν διατηρούνται με επιλογή πολιτικών προϊσταμένων κενές κλίνες ΜΕΘ για να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να εισαχθούν σε αυτές επιλεκτικά περιστατικά που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον και γι΄ αυτό δεν δεν διατίθενται σε ασθενείς».

Δείτε ολόκληρη την αναφορά Πλεύρη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Διαβάστε επίσης:

Ξανθός σε θέση Πλεύρη για τις VIP ΜΕΘ

Ο Ρωμανός αποθεώνει τον Ξανθό για τις VIP ΜΕΘ

«Βόμβα» από ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ το 80% των θανάτων – Κενές ΜΕΘ «καβάτζα» για VIP

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter