Ο Ρωμανός αποθεώνει τον Ξανθό για τις VIP ΜΕΘ

Ο Ρωμανός αποθεώνει τον Ξανθό για τις VIP ΜΕΘ

Ενθουσιασμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Νέα Δημοκρατία από τη θέση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα Ανδρέα Ξανθού ότι δεν υπάρχουν VIP ΜΕΘ, όπως κατήγγειλε ο προέδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος οι οποίες είναι κενές και δεν χρησιμοποιούνται για πολίτες που βρίσκονται διασωληνωμένοι σε λίστα αναμονής, αλλά περιμένουν μήπως χρειαστούν για κάποια «υψηλά» πρόσωπα.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός ανάρτησε στο twitter το βίντεο του Kontra όπου ο Ανδρέας Ξανθός δηλώνει ότι «αυτό υπερβαίνει κάθε λογική, δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει και δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει. Κατά την άποψή μου, δε συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Μάλιστα σχολιάζοντας το βίντεο αναφέρει επιχαίρει γράφοντας ότι «μετά από τον κ. Πλεύρη και την κ. Παγώνη, τώρα και ο κ. Ξανθός διαψεύδει τα fake news του συστήματος της Κουμουνδούρου», αφήνοντας έκθετο τον τομεάρχη Υγείας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καθώς τα λεγόμενά του έρχονται σε κατάφωρη αντίθεση με την πολιτική του κόμματος αλλά και με τις απόψεις που ανέπτυξε στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας που ζήτησε να φτάσει το μαχαίρι στι κόκκαλο.

Μάλλον πρέπει να μην αισθάνεται καλά στη θέση του ο κ. Ξανθός όταν το αποθεώνει ο κ. Ρωμανός!

Διαβάστε επίσης

Απειλές Πλεύρη κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ: «Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη» (Video)

Ξανθός σε θέση Πλεύρη για τις VIP ΜΕΘ

Άλλα λέει ο Πλεύρης και άλλα ο Οικονόμου για τις VIP πτέρυγες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter