Αλαζονικός Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι η μόνη δύναμη διακυβέρνησης»

Αλαζονικός Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι η μόνη δύναμη διακυβέρνησης»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Αλαζονικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας αυτή τη φορά στη Δροσιά Αττικής. Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι είναι μονόδρομος προς τους πολίτες η ψήφος προς τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «νομίζω ότι όλοι σας μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας σε ποιο βαθμό σήμερα υπάρχει πραγματικά αξιόπιστη αντιπολίτευση, η οποία να μπορεί να προτείνει επιτέλους κάτι διαφορετικό και κοστολογημένο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας μας. Λυπάμαι, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Δεν είναι καλό αυτό για τη δημοκρατία μας συνολικά, αλλά είναι μία πραγματικότητα σήμερα»

Επίθεση στα κόμματα εκ δεξιών

Παράλληλα, ο Μητσοτάκης, σημείωσε για τα κόμματα δεξιότερα από τη ΝΔ, ότι πρέπει «να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη, λες και κάποιοι είναι περισσότερο χριστιανοί από κάποιους άλλους. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, τα οποία διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που πρέπει, παρά τις διαφορές μας, να είμαστε όλοι ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα για Καλλιάνο: Ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα η δήλωση του βουλευτή ότι «εκλιπαρεί» υπουργό να… μεσολαβήσει

Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά Προανακριτική για το μπάζωμα – «Τώρα θα δεχθείτε άρση ασυλίας κ. Τριαντόπουλε;»

Καρφιά Σαμαρά στον Μητσοτάκη για την αγροτική πολιτική: «Κάναμε συμμέτοχο στο πιάτο μας την Τουρκία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter