Ο ρόλος του υπεύθυνου ασφαλείας του Θεοδωρικάκου και η επίσκεψη στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ (Video)

Ο ρόλος του υπεύθυνου ασφαλείας του Θεοδωρικάκου και η επίσκεψη στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ (Video)

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την επιχείρηση συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών που εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο του Τάκη Θεοδωρικάκου, όπως αποκάλυψε το Documento.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης, το Mega αναδεικνύει τον ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως είναι το πρόσωπο που φέρεται ότι άσκησε πιέσεις στους ανακριτικούς υπαλλήλους του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τη συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Mega, ο υπεύθυνος ασφαλείας του υπουργού, πήγε στην υπηρεσία με αφορμή ότι συνοδεύει τον διάδοχο του απερχόμενου διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και εκεί φέρεται να ασκήθηκαν πιέσεις τους δύο ανακριτικούς υπαλλήλους ώστε να «κουκουλωθεί» η υπόθεση.

Διαβάστε σχετικά: Αγνοείται η τύχη της δικογραφίας με τις βαριές καταγγελίες για τη συγκάλυψη της «υπόθεσης Θεοδωρικάκου»

«Άνω κάτω» η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, επικρατεί χάος στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ανθρώπων, που πιθανότατα κινούνται στο περιβάλλον του, σε μια προσπάθεια να αποκρυφθεί η υπόθεση ναρκωτικών.

Η νέα διοίκηση του Εσωτερικών Υποθέσεων έχει επιδοθεί σε πραγματικό πογκρόμ και μοιράζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αξιωματικούς από τους οποίους ζητά να υπογράψουν την παραίτησή τους από την υπηρεσία, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να φύγουν από μόνοι τους, με στελέχη να καταγγέλλουν ότι τα τελευταία 24ωρα, μετά τις 26 Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει ένα είδος πογκρόμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί αστυνομικοί έχουν δεχτεί απειλές τύπου «θα σε τελειώσω», «θα σε διώξω από το Σώμα», «θα σε αποστρατεύσω».

Διαβάστε σχετικά: «Πογκρόμ» στο Εσωτερικών Υποθέσεων με υπογραφή Θεοδωρικάκου καταγγέλλουν αστυνομικοί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter