«Πογκρόμ» στο Εσωτερικών Υποθέσεων με υπογραφή Θεοδωρικάκου καταγγέλλουν αστυνομικοί

«Πογκρόμ» στο Εσωτερικών Υποθέσεων με υπογραφή Θεοδωρικάκου καταγγέλλουν αστυνομικοί

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, και την προσωπική του εμπλοκή σε υπόθεση που αφορά την συγκάλυψη υπόθεσης ναρκωτικών που αφορούσε τον γιο του, στο περιθώριο και της πανηγυρικής επιβεβαίωσης του ρεπορτάζ του Documento, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση κουκουλώθηκε.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Mega, άνω-κάτω είναι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ανθρώπων, που πιθανότατα κινούνται στο περιβάλλον του, σε μια προσπάθεια να αποκρυφθεί η υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, η νέα διοίκηση του Εσωτερικών Υποθέσεων έχει επιδοθεί σε πραγματικό πογκρόμ και μοιράζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αξιωματικούς από τους οποίους ζητά να υπογράψουν την παραίτησή τους από την υπηρεσία, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να φύγουν από μόνοι τους, με στελέχη να καταγγέλλουν ότι τα τελευταία 24ωρα, μετά τις 26 Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει ένα είδος πογκρόμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί αστυνομικοί έχουν δεχτεί απειλές τύπου «θα σε τελειώσω», «θα σε διώξω από το Σώμα», «θα σε αποστρατεύσω».

Πρόσωπα «κλειδί» οι 4 ειδικοί φρουροί

Πρόσωπα «κλειδί» στην υπόθεση είναι οι τέσσερις ειδικοί φρουροί οι οποίοι φέρονται να βρήκαν τα ναρκωτικά στην παρέα του γιου του κ. Θεοδωρικάκου, και να είναι αυτοί που έστειλαν τη φωτογραφία στον ταξίαρχο της Άμεσης Δράσης που κατήγγειλε παρέμβαση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι εν λόγω αστυνομικοί δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόκειται για τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο περιστατικό και οι καταθέσεις τους είναι κομβικές, καθώς είτε θα επιβεβαιώσουν είτε θα διαψεύσουν την κατάθεση του ταξίαρχου που κατήγγειλε απειλές και άνωθεν εντολές.

Οι αστυνομικοί αυτοί, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του Mega μπορεί να βρεθούν επίσης σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εφόσον θεωρηθεί ότι συμμετείχαν στην απόπειρα συγκάλυψης του περιστατικού.

 

Διαβάστε επίσης:

Αγνοείται η τύχη της δικογραφίας με τις βαριές καταγγελίες για τη συγκάλυψη της «υπόθεσης Θεοδωρικάκου»

«Δεν γνώριζε» ο Θεοδωρικάκος για τις σχέσεις Greek Mafia και αστυνομίας

Το Mega επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του Documento για τη συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών Θεοδωρικάκου (Photos-Video)

Αποκλειστικό: Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Ποιος λέει ψέματα κύριε Θεοδωρικάκο;

Μισόλογα Καραμαλάκη και απειλές με μηνύσεις

Απειλεί με μηνύσεις ο Θεοδωρικάκος, ενώ πρέπει ο ίδιος να μηνυθεί

Το «καρφί» του πατέρα του Βασίλη Μάγγου για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter