Ο Σκρέκας αυτοθαυμάζεται!

Ο Σκρέκας αυτοθαυμάζεται!

Εσείς πήγατε σε σούπερ μάρκετ; Είδατε τις μειώσεις;

Ε, προφανώς μόνον ο αρμόδιος υπουργός της κατ’ ευφημισμό Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας τις είδε! Ε, και ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης που τον συνεχάρη για την πολιτική του και ταυτόχρονα μας βάζει να πληρώνουμε χειρουργεία και ΜΕΘ!

Λογικό να είδε τις μειώσεις και ο ΣΚΑΪ όπου βγήκε σήμερα το πρωί ο κ. Σκρέκας και έδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση και στον εαυτό του λέγοντας  πως η Ελλάδα έχει πάρει τα πιο δραστικά μέτρα κατά της ακρίβειας. Προφανώς όχι ακόμα με μεγάλη επιτυχία…

Το θράσος τους βέβαια είναι το μεγαλύτερο όπλο τους, αφού άφησαν για σχεδόν πέντε χρόνια ελεύθερη το κερδοσκοπία και την αισχροκέρδεια να αφανίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να γεμίζει τα ταμεία των σούπερ μάρκετ, των επιχειρηματιών και των προμηθευτών αλλά και του κράτους λόγω αναλογικής αύξησης του ΦΠΑ.

Αφού βέβαια άφησαν τις τιμές ανεξέλεγκτες, από γάλατα, καφέδες, απορρυπαντικά και πάει λέγοντας τώρα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα με τα κόκκινα καρτελάκια τους.

Στο χορό και τα επιχειρηματικά ΜΜΕ που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Από τη μία τους εκθειάζουν, από την άλλη -αφού τους παρακολουθεί κόσμος- μας βομβαρδίζουν για την ακρίβεια που υπάρχει.

Και σε όλα αυτά… κερασάκι στην τούρτα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που προτείνει σε μια ηλικιωμένη συνταξιούχο να αγοράσει καλλυντικά που έχουν πέσει οι τιμές.

Πάλι καλά που πανηγυρίζουν και μας λένε (παράλληλα) πως δεν έλυσαν το πρόβλημα της ακρίβειας.

Αν δεν βάλετε χέρι στους επιχειρηματίες, στα καρτέλ, δεν μειώσετε και το ΦΠΑ, θα εξαφανιστεί και ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός τομέας αλλά και η μέση οικογένεια.

Και τότε τα καλλυντικά δεν θα τα’χουμε ανάγκη!

Διαβάστε επίσης:

Η νέα γκάφα του Μητσοτάκη στο σούπερ μάρκετ – Τι πρότεινε σε συνταξιούχο (Video)

Ακρίβεια: Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης – Βγήκε χαμογελαστός από σούπερ μάρκετ (Video)

Αποκάλυψη ΟΕΝΓΕ για απογευματινά χειρουργεία: ΜΕΘ επί πληρωμή στο… νέο ΕΣΥ Άδωνη

Ο Άδωνης Γεωργιάδης συγχαίρει τον Σκρέκα για τη μείωση των τιμών και ελπίζει…

Τσικνοπέμπτη… ακρίβειας: «Τσουχτερές» οι τιμές στο κρέας – Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter