Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αρχηγείο της PLO στη Ραμάλα (Photos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αρχηγείο της PLO στη Ραμάλα (Photos)

Την αμέριστη αλληλεγγύη του με τον Παλαιστινιακό λαό εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής της PLO κ. Hussein al-Sheikh στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Ραμάλα.

Ο κ. Sheikh ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την κατάσταση που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και στη Δυτική Όχθη, ζητώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Παλαιστινιακό ζήτημα.

Από πλευράς του, ο Στέφανος Κασσελάκης αρχικά αναφέρθηκε στις παραδοσιακά στενές σχέσεις του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού, ενώ επανέλαβε την αταλάντευτη υποστήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την άμεση κατάπαυση του πυρός και την επανέναρξη αξιόπιστων διαπραγματεύσεων για λύση δυο κρατών στα σύνορα του ‘67, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, τασσόμενος υπέρ της αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύθηκε για την προώθηση του παλαιστινιακού ζητήματος διεθνώς και υπ’ αυτό το πρίσμα προσκάλεσε την παλαιστινιακή ηγεσία στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στην ευρωβουλευτή και 400.000 στο ΥΠΕΣ για τη διαρροή των emails

Μαξίμου: Επιβεβαίωσε το επεισόδιο Φλωρίδη με αστυνομικούς – Ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη του Documento: Η ΑΑΔΕ θα πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις, δημιουργούνται μεγάλα ερωτήματα

«Στο κόκκινο» οι σχέσεις Ισραήλ – Ισπανίας μετά την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

To διακύβευμα της κάλπης και οι 11 έδρες της ΝΕΑΡ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter