Ο θρασύδειλος Άδωνης Γεωργιάδης

Ο θρασύδειλος Άδωνης Γεωργιάδης

Αφού πρώτα διέσπειρε fake news, σε μία πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας προσωπικότητας του Κώστα Βαξεβάνη, ο Άδωνης Γεωργιάδης τώρα κάνει τον… ανήξερο!

Αφού πήρε στα χέρια του το εξώδικο, μετά τα ψεύδη τα οποία εκστόμισε εναντίον του εκδότη του Documento, ο υπουργός Ανάπτυξης… σφυρίζει αδιάφορα στο Twitter. Συγκεκριμένα, κάνει δήθεν τον ανήξερο πως οι αναφορές στο Documento δεν αφορούσαν τον Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι την εποχή που αναφέρει ο Καλογρίτσας, δεν είχε καμία μετοχική σχέση με την εταιρεία. Ενώ στη μήνυση Καλογρίτσα αναφέρεται το Documento, ο Άδωνης εμπλέκει ως σχετιζόμενο τον Βαξεβάνη!

Δείτε επίσης: Εξώδικο Βαξεβάνη σε Αδωνη Γεωργιάδη – Αγωγή αν δεν ανασκευάσει τα ψέματα

Και τώρα; Με ανάρτησή του στο Twitter λέει απλά: «δεν έχω πρωτογενή γνώση» δημοσιεύοντας, μάλιστα, το εξώδικο με τα πλήρη στοιχεία του Κ. Βαξεβάνη!

Υπενθυμίζεται πως τα επίμαχα 3.000.000 ευρώ δεν ήταν δυνατόν να έχουν χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση της εφημερίδας Documento, η οποία κυκλοφόρησε τον μήνα Νοέμβριο του 2016, αφού αυτά ήταν δεσμευμένα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2017.

Δείτε επίσης: Ο Καλογρίτσας, το Documento και τα βοσκοτόπια της ΝΔ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter