Ο Τσούμπερ έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ, 3-1 τον Αρη

Ο Τσούμπερ έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ, 3-1 τον Αρη

Με «ήρωα» της τελευταίας στιγμής τον Τσούμπερ που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι, η ΑΕΚ λύγισε την αντίσταση του Αρη με 3-1 στην 4η αγωνιστική της Super League και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 2’ κοντινή κεφαλιά του Αραούχο εξουδετέρωσε ο Κουέστα και ο Αρης απάντησε στο 4’ με τον Καμάτσο που πλάσαρε από πλάγια, άουτ. Στο 10’ο Νταρίντα από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ και την ίδια τύχη είχε νέα κεφαλιά του Αραούχο στο 16’.

Στο 26’ ο Αρης έχασε με τραυματισμό τον Μπράμπετς και στο 35’ από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ετεμπο στον Ελίασον, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λιβάι Γκαρσία στο 36’ και άνοιξε το σκορ (1-0). Το γκολ δεν πτόησε τον Αρη που αντέδρασε αμέσως κι έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Πάλμα και Καμάτσο. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από βολίδα του Πάλμα, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ιτούρμπε την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε και πάλι πολύ πειθετικά και στο 55’ ο Αραούχο έχασε μοναδική ευκαιρία όταν τετ α τετ με τον Κουέστα πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο γκολκίπερ του Αρη έκανε απίθανη απόκρουση. Δυο λεπτά μετά ήταν σειρά του Νταμπό να χάσει τη δική του ευκαιρία για το 1-2. Στο 57’ από κάθετη του Νταμπό στον Καμάτσο πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Στο 67’ ο Διαμαντόπουλος έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ενκουλού αλλά μετά από έλεγχο του VAR, πήρε πίσω την απόφαση κι έδωσε φάουλ υπέρ του Αρη στο ξεκίνημα της φάσης. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 73’ έχασαν καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Νταμπό. Στο 79’ ο Κουέστα και πάλι έκανε μια νέα απίθανη απόκρουση σε σουτ του Τσούμπερ μέσα από την περιοχή. Όμως στο 82’ νικητής στη μονομαχία των δύο ήταν ο Τσούμπερ, ο οποίος με βολίδα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της ΑΕΚ.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πινέδα σημάδεψε το δοκάρι του Κουέστα και στο 90’+5’ νέο σουτ του Τσούμπερ που υπέγραψε το τελικό 3-1…

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Γκατσίνοβιτς, Ετέμπο, Ιτούρμπε, Καμάτσο, Ρότα, Νταμπό, Φερνάντες, Μάνταλο, Τζαβέλλα και Χριστοδουλόπουλο.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (61’ Πινέδα), Ελίασον (61’ Φερνάντες), Αραούχο (61’ Αραούχο), Γκαρσία (96’ Μοχαμάντι).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (29’ Ενκουλού), Ετέμπο (46’ Ντουκουρέ), Νταμπί, Νταρίντα, Πάλμα, Ιτούρμπε (61’ Οντουμπάτζο), Καμάτσο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter