Οι «Ανώνυμοι Αριστεροί» επικεφαλής του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου

Οι «Ανώνυμοι Αριστεροί» επικεφαλής του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου

Να φύγεις όπως θέλεις. Πάρε το καπέλο σου εντός των οργάνων ή σου ήρθε να στείλεις δημόσια επιστολή γιατί ρε παιδί μου έχεις νεύρα, κάντο. Τα πήρες στο κρανίο για τον ένα ή τον άλλο λόγο, άγνωσται αι βουλαί των ανθρώπων, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, μην πας θεσμικά στο συνέδριο για να εκφράσεις τη διαφωνία σου. Εντάξει, αν και δεν είναι απολύτως θεσμικό και λογικό, σου γυρίζουν τα άντερα με το νέο πρόεδρο, τι να κάνουμε, δικαίωμά σου. Ο καθένας έχει τις άγνωστες πλευρές του.

Πάρε το καπέλο σου και φύγε!

Αυτό όμως το να σε καλούν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, των επιχειρηματιών, της διαπλοκής, της διαφθοράς, του συστήματος Μητσοτάκη, να βάζεις το σακάκι σου, να παρφουμαρίζεσαι από το πρωί για να καταγγείλεις σε αυτούς -που σπάνια σε καλούσαν στο παρελθόν-  το παλιό σου κόμμα με το οποίο απέκτησες θώκους, εξουσία και ταυτότητα, είναι ανήθικο (το λιγότερο).

Και όχι μόνον αυτό! Τόσο καιρό δεν έχεις αρθρώσει λόγο για τον ταξικό σου εχθρό: Το σύστημα Μητσοτάκη και όλη αυτή την ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερη παρέα που πίνει τον ιδρώτα όλων των Ελλήνων και τώρα προτιμάς να βγεις στις οθόνες για να καταγγείλεις, στηρίζοντας εμμέσως και ενεργά τις ταξικές επιλογές.

Και εσύ το δέχεσαι, αν και ξέρεις πως εξυπηρετείς τα αντίθετα συμφέροντα από αυτό που θεωρητικά πρεσβεύεις. Δεν βοηθάς την αντιπολίτευση αλλά την κυβέρνηση που θεωρητικά θα έπρεπε να καταγγείλεις. Εντάξει μερικές φορές ρίχνεις και καμιά κορώνα κατά Μητσοτάκη. Και άλλοι ρίχνουν για να ξεκαρφώνονται!

Αντί να βγεις και να πεις, αυτό είναι δικό μας θέμα, εδώ έχουμε τον ταξικό εχθρό, πας και τους βοηθάς γυρίζοντας την πλάτη στο λαό. Φάουλ μεγάλο φάουλ για ένα υπό δημιουργία κόμμα που διαφημίζεται «της αριστεράς». Ίσως για μια δημοσιότητα που είτε εκλαμβάνεις λάθος, είτε εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα.

Αν είναι αυτό «αριστερά» τότε μάλλον σε λάθος κόμμα είσαστε από την πρώτη στιγμή.

Δύο μπορούν να συμβαίνουν: Ή δεν έχεις πλέον καμία επαφή με την πραγματικότητα, ή απλά είσαι μέρος της διαπλοκής.

Διαλέξτε!

 

Διαβάστε επίσης: 

Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο απέκτησε κόμμα

Γάζα: Τέλος η εκεχειρία – Εκρήξεις στα βόρεια του παλαιστινιακού θύλακα

Χαρτορίχτρες

Έκαστος εφ’ ω ετάχθη

Κουτσούμπας: «Επικίνδυνη εξέλιξη η επιστολική ψήφος» – Τι είπε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και Κασσελάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter