Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο απέκτησε κόμμα

Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο απέκτησε κόμμα

Θα πρέπει όλα τα κανάλια, όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής να δώσουν bonus στους υπαλλήλους τους για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Δε λέω «δημοσιογράφους» γιατί υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες αν αυτό λέγεται «δημοσιογραφία».

Ιδιοκτήτες, κατεστημένο και επιχειρηματίες μπορούν να ανοίγουν και σαμπάνιες, αν και αυτό μάλλον είναι καθημερινότητά τους.
Αυτό που πέτυχαν «αυτοί που έφυγαν», ήταν να καθιερώσουν και στη δική τους «αριστερά», το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και τα «Μέσα» με κεφαλαίο μπορώ να πω γιατί το παρουσίασαν ως πολύπλευρη και δημοκρατική ενημέρωση!

Μπορεί να μην ενημέρωναν τόσα χρόνια για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης, για το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού, για τις απευθείας αναθέσεις αλλά έμαθαν τα πάντα για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Κούλα από την Άνω Παναγίτσα έως τον κυρ Νίκο στον Κάτω Πλατανιά μπορούν να ξέρουν πλέον για τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αγνοούν βέβαια ότι τα χρήματα του Ταμείου Ανάπτυξης θα πάνε στους λίγους και εκλεκτούς, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Κάτι το οποίο θα πιστωθούν όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όλοι -ή σχεδόν όλοι- χρησιμοποίησαν όλα τα Μέσα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου για να πλήξουν το κόμμα τους και να προβληθούν.

Ήταν και παραμένουν οι αγαπημένοι προσκεκλημένοι των πάνελ, με ερωτήσεις ευγενικά στημένες, στρώνοντας το χαλί εκεί που ήθελαν.

Πρωί-μεσημέρι-βράδυ ο μεγεθυντικός φακός δημιούργησε νέα δεδομένα και η αποχώρηση έγινε «διάσπαση» και η διάσπαση… «διάλυση»!

Από κατακριτές της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα Μέσα αυτά έγιναν με την πλήρη ανοχή και επιλογή των στελεχών που έφυγαν υπερασπιστές των δημοκρατικών διαδικασιών, ερευνητές της αλήθειας και κριτές των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Άγνωστο αν ισχύουν αυτά που γράφει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για συμφέροντα πίσω από όλα αυτά στο Αιγαίο, ξένου παράγοντα και επιχειρηματιών. Όπως και να’χουν τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης πόνταραν για να χτυπήσουν την Πολιτική, να χτυπήσουν το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να χτυπήσουν το μέτωπο κατά της συντήρησης.

Ωστόσο θα παραμείνει ως ένα από τα μελανά σημεία το ότι τα πρώην αυτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν συνειδητά όλα τα Μέσα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου για να βλάψουν το πρώην πλέον κόμμα τους.

Αν συνεχίσουν να τους καλούν θα φανεί στο μέλλον. Η εμπειρία λέει πως θα συνεχίσουν γιατί θα βολεύονται πλήρως με τη διάσπαση της κεντροαριστεράς, τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιπερισπασμό, τον αποπροσανατολισμό του κοινού. Θα τους καλούν όσο θα εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.

Το βασικό το πέτυχαν, να διασπάσουν ακόμα περισσότερο την ήδη διασπασμένη κεντροαριστερά, με το ερώτημα ποιος είναι πιο αριστερός. Ξαφνικά οι συντηρητικοί, οι νεοφιλελεύθεροι και η ακροδεξιά «αγάπησαν» την… Αριστερά!

Αλλά αριστερός δεν είναι αυτός που αυτοπροσδιορίζεται ως «αριστερός» αλλά εκείνος που πράττει σύμφωνα με συγκεκριμένες αρχές…

Η συνέχεια στους δέκτες σας!

Διαβάστε επίσης: 

Ακρίβεια: «Τρώνε» τα έτοιμα οι Έλληνες, ο πλούσιος βορράς αποταμιεύει

Φάμελλος: «Η επιλογή τους να αποχωρήσουν είναι λανθασμένη»

Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα κλείνει ο κύκλος εσωστρέφειας

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Διονύσης Τεμπονέρας ζητεί έκτακτο συνέδριο τον Ιανουάριο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter