Οι βαρόνοι διέταξαν: Παραγκωνισμός Αυγενάκη λόγω δυσαρέσκειας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Οι βαρόνοι διέταξαν: Παραγκωνισμός Αυγενάκη λόγω δυσαρέσκειας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Αναγνώρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης παραμερίστηκε λόγω της δυσαρέσκειας που εκφράζουν στο πρόσωπό του οι δύο ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

«Δεν υπάρχει θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης αλλά δεν θελήσαμε να φορτίσουμε το κλίμα καχυποψίας λόγω των αιτιάσεων εναντίον του από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες», ανέφερε ο κ. Πέτσας εξηγώντας γιατί ανέλαβε τις επαφές με τις διεθνείς ομοσπονδίες ο κ. Γεραπετρίτης.

Πρόσθεσε ότι από χθες, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης βρίσκεται στην Ελβετία, για συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της ΟΥΕΦΑ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συμπληρωσε ότι «συνιστά θετικό πρώτο βήμα το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Α. Κέφεριν αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα για αυτό το σκοπό. Επίσης θετική είναι και η πρώτη αντίδραση του επικεφαλής της ΦΙΦΑ κ. Τ. Ινφαντίνο.

Σήμερα συνεχίζονται οι συζητήσεις του κ. Γεραπετρίτη με στελέχη της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ για τα θέματα χειραγώγησης αγώνων και αντιμετώπισης της βίας».

Διαβάστε επίσης

Επιτελικός εξευτελισμός από τους βαρόνους

Με τα… ΜΜΕ βάζουν γκολ στο Μαξίμου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter