Οι Blind Guardian επιστρέφουν στα Χανιά το 2024

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στα Χανιά το 2024

Οι Γερμανοί θα είναι οι headliners την πρώτη μέρα του Chania Rock Festival, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη οι Blind Guardian γέμισαν για 2+1 βραδιές το Floyd και αποτέλεσαν αναμφίβολα ένα από τα πιο «καυτά» συναυλιακά ονόματα του 2023. Μάλιστα, στην τρίτη εμφάνισή τους ανακοίνωσαν οι ίδιοι επί σκηνής ότι θα επιστρέψουν στη χώρα μας το 2024 για ακόμα μια συναυλία, αυτήν τη φορά στα Χανιά, στο πλαίσιο του Chania Rock Festival το οποίο έχει πλέον γίνει θεσμός.

Οι Γερμανοί βάρδοι, δεν είναι άγνωστο όνομα για το φεστιβάλ, μιας κι έχουν εμφανιστεί εκεί πάλι τον Ιούλιο του 2017 σε μία αξέχαστη βραδιά κι ένα ιστορικό sold out, ενώ ο τραγουδιστής τους, Hansi Kursch, ο οποίος δηλώνει λάτρης του νησιού, δεν παρέλειψε να το επισκεφθεί δύο χρόνια αργότερα με τους Demons & Wizards. Η επερχόμενη εμφάνιση των Blind Guardian στο Chania Rock Festival είναι ίσως το… χειρότερα κρυμμένο μυστικό, αφού το ίδιο το συγκρότημα έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της τελευταίας εμφάνισής τους στην Αθήνα.

Είναι αλήθεια λοιπόν. Οι Blind Guardian , θα είναι οι headliners για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για το καλοκαίρι του 2024, εκτός από το συγκρότημα που ίσως και να είχε το πιο ενθουσιώδες feedback απ’ όλα όσα έχουν παίξει ποτέ στο Chania Rock Festival, στην καλύτερη -ίσως- στιγμή της καριέρας τους, όπου η δημοφιλία τους έχει αγγίξει ιστορικό υψηλό!

Διαβάστε ακόμα: Οι Blind Guardian, το Floyd και η Λωρίδα της Γάζας

Μέχρι τις 26 Ιουλίου, έχουμε όλοι τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε τις φωνητικές μας ασκήσεις, ώστε να μπορούμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, με μία φωνή, τους στίχους του «The bard’s song», όπως συμβαίνει διαχρονικά σε κάθε συναυλία τους και να ανανεώσουμε τους όρκους πίστης με το γερμανικό συγκρότημα που θα βρεθεί για 14η φορά στην Ελλάδα για να δώσει την 30ή συναυλία του στη χώρα μας.

Τα early Bird εισιτήρια (περιορισμένος αριθμός) κοστίζουν 37 ευρώ και είναι διαθέσιμα online μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ για το οποίο σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις τις ερχόμενες εβδομάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter