Οι φίλοι του Μητσοτάκη ξεπλένουν τον Λιγνάδη;

Οι φίλοι του Μητσοτάκη ξεπλένουν τον Λιγνάδη;

Πολλές απορίες είχαν οι θεατές του Star και συγκεκριμένα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Κουτσελίνη) όταν ασχολήθηκε με τη θεατρική παράσταση «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» στις φυλακές της Τρίπολης την οποία σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης και στην οποία συμμετείχαν συνολικά 12 έγκλειστοι για ειδεχθή εγκλήματα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, γνωστός για την φιλία του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έπαιξε και ένα μικρό ρόλο του Κολοκοτρώνη αλλά υπήρξε και αφηγητής.

Αν και βέβαια ο κάθε κρατούμενος ή προφυλακισμένος δικαιούται και δεύτερης ευκαιρίας, τα ερωτήματα από αυτή την παρουσίαση υπάρχουν αφού από πολλούς θεωρήθηκε ως «μασάζ» της κοινής γνώμης ενώ αναρωτιέται κανείς αν σε άλλες φυλακές όπου «αποθηκεύονται» οι κρατούμενοι σαν σαρδέλες, έχουν και εκεί τέτοιες ευκαιρίες αλλά και τέτοια προβολή.

Μέσα σε αυτούς που μίλησαν στην εκπομπή ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ο οποίος δηλώνει επίσης φίλος του πρωθυπουργού.

Ο ίδιος δήλωσε πως η παράσταση τον συγκίνησε και πως δάκρυσε. Απέφυγε οποιαδήποτε δύσκολη ερώτηση για το πρόσωπο του ίδιου του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά αναρωτιέται κανείς προς τι η τόση σπουδή, ιδιαίτερα για τις φυλακές Τρίπολης αλλά και η όλη σύνδεση με την επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία.

Ο ίδιος πάντως ο περιφερειάρχης δηλώνει φίλος του πρωθυπουργού!.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter