Οι Ghost διασκευάζουν Iron Maiden

Οι Ghost διασκευάζουν Iron Maiden

Το Phantom of the Opera περιλαμβάνεται στο “Phantomime” που κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου.

Λίγες μέρες απομένουν για την κυκλοφορία του EP “Phantomime” και οι Ghost έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τη δεύτερη από τις πέντε διασκευές που περιλαμβάνονται σε αυτό. Το σουηδικό συγκρότημα παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για το Phantom of the Opera των Iron Maiden, το οποίο οι Βρετανοί θρύλοι έχουν να παίξουν ζωντανά από το 2014.

Με απόλυτο σεβασμό στο πρωτότυπο κομμάτι και προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές και τα ηχοχρώματα που τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των ’00s, οι Ghost αποτίουν φόρο τιμής σε ένα από τα πολλά -και μουσικά ετερόκλητα- συγκροτήματα που έχουν διαμορφώσει τον ήχο τους. Εμείς με τη σειρά μας υποκλινόμαστε στο ταλέντο του ιθύνοντα νου των Ghost, Tobias Forge ο οποίος στις 25 Ιουνίου φέρνει τα Nameless Ghouls του στην Ελλάδα καθώς οι Ghost θα είναι οι headliners στο φετινό AthensRocks Festival.

Εκτός από το Phantom of the Opera των Iron Maiden και το Jesus he knows me των Genesis, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν ανήμερα του Πάσχα των καθολικών, το “Phantomime” θα περιλαμβάνει τρεις ακόμη διασκευές εμβληματικών τραγουδιών. Πρόκειται για τα See no evil των Television, Hanging around των Stranglers και We don’t need another hero της Tina Turner.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter