Οι μπλε και πράσινοι κόκκοι της δημοσιογραφίας για τον ανιψιό του Μητσοτάκη

Οι μπλε και πράσινοι κόκκοι της δημοσιογραφίας για τον ανιψιό του Μητσοτάκη

Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βγει εκτός του κάδρου του σκανδάλου της Energa ο ειδικός σύμβουλος και ανιψιός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Δημητριάδης, δημοσίευμα του capital.gr, ξεπερνά τα εσκαμμένα και μιλά με προκλητικό τρόπο για «Πλήρη κατάρρευση της σκευωρίας του Μαξίμου κατά Γ. Δημητριάδη».

Εμφανίζει, δηλαδή, τις αποκαλύψεις του Documento ως σκευωρία του Μαξίμου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των αναγνωστών του στο όνομα της εξυπηρέτησης του αφηγήματος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Ανιψιός του Κυριάκου συνέταιρος του Φλώρου

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κείμενο δεν αναφέρεται το όνομα της εφημερίδας αλλά γενικώς και αορίστως γίνεται αναφορά σε δημοσιεύματα, την ίδια ώρα που βοά ο τόπος όλος.

Διαβάστε επίσης: Εξ απορρήτων της Energa το δεξί χέρι του Κυριάκου

Διαβάστε επίσης: Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά έχει ο Μητσοτάκης για Ζαχαράκη και Δημητριάδη;

Φαίνεται ότι κρίνουν, μάλλον, εξ ιδίων τα αλλότρια αφού ακολουθούν τη γραμμή της ΝΔ ή επέλεξαν, ίσως, να αγνοήσουν ακόμα και το αποτέλεσμα των ερευνών των συναδέλφων τους στο Documento.

Διαβάστε επίσης: O «μάρτυρας» Δημητριάδης και οι μαρτυριάρηδες

Το πιο τραγικό, όμως, είναι η προσπάθεια να εμφανιστεί ο ανιψιός και εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη ως… διώκτης του εγκλήματος! Ότι, δηλαδή, ο συνέταιρος και δικηγόρος του Φλώρου ήταν μάρτυρας… κατηγορίας στη δίκη του και μάλιστα συνετέλεσε τα μάλα στην καταδίκη του Φλώρου… Και μάλιστα από έναν έμπειρο περί τα δικαστικά θέματα συνάδελφο όπως είναι ο Παναγιώτης Στάθης.

Μόνο που όπως θα όφειλε να γνωρίζει ο συντάκτης του άρθρου, κάθε μάρτυρας που καλείται από τον Εισαγγελέα, την κατηγορούσα αρχή, δηλαδή, λέγεται μάρτυρας κατηγορίας ενώ όσοι καλούνται από την υπεράσπιση λέγονται μάρτυρες υπεράσπισης.

Ψυχραιμία παιδιά, συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών…

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος αναφερόμενος στον Παναγιώτη Στάθη έγραψε στο Twitter:

“Αγαπητέ Πανο Στάθη. Όπως γνωρίζεις καλά, κάθε μάρτυρας που καλείται από τον Εισαγγελέα, την κατηγορουσα αρχή, λέγεται μάρτυρας κατηγορητηριου. Όσοι καλούνται από την υπεράσπιση λέγονται υπεράσπισης. Ο ορισμός δεν έχει σχέση με το τι καταθέτει ο μάρτυρας”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter