Οι Nightfall για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα

Οι Nightfall για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου οι Nightfall, ένα από τα σημαντικότερα σχήματα στην ιστορία του ελληνικού death metal, εμφανίζονται για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα, στη σκηνή του Circus Entertainment Hub (Ερυθρού Σταυρού 4). Σε ένα μια συναυλία – ορόσημο στη μακρόχρονη πορεία του, το συγκρότημα που δημιούργησε το 1991 ο Ευθύμης Καραδήμας δίνει με το κοινό της Λάρισας ένα ραντεβού γεμάτο ηλεκτρισμένες, παραμορφωμένες στιγμές, έντονη ενέργεια και εκρηκτικές… σιωπές.

Μετά τις εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ Hellfest και Septembro Negro, σε Γαλλία και Βραζιλία αντίστοιχα, οι Nightfall προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα διαδεχτεί το εξαιρετικό «At Night We Prey» του 2021, και ανυπομονούν να μοιραστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους με τις φίλες και τους φίλους του σκληρού ήχου στη Λάρισα.

Με ερμηνείες που ξεπερνούν τα όρια ενός συνηθισμένου live, οι Nightfall είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο όπου η μουσική συναντά τις παραστατικές τέχνες. Ελάτε να γίνετε μέρος της ιστορίας της μπάντας που διαρκώς ανανεώνει το είδος και συνεχίζει να το επαναπροσδιορίζει!

Τη συναυλία των Nightfall στο Circus Entertainment Hub θα ανοίξουν οι The Unconfessed, ένα epic black/death metal συγκρότημα από τη Λάρισα, που το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP «Mountain High» και αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία του πρώτου full-length άλμπουμ τους.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ (προπώληση) και 15 ευρώ στο ταμείο. Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω της ticketservices και στα παρακάτω φυσικά σημεία:
D music: Φρίξου 11
Snuff: 1o κατάστημα Παπασταύρου 4, 2ο κατάστημα Φιλελλήνων 53
Underground Tales Records: Πανός 12Α (1ος όροφος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter