Οι προτάσεις της εβδομάδας

Οι προτάσεις της εβδομάδας

Ενας θρύλος της μουσικής στο Ηρώδειο

Ο Τζον Κέιλ, ο Ουαλός μουσικός που έγραψε ιστορία με τους Velvet Underground, έρχεται στο Ηρώδειο για μια αναδρομή σε μια πορεία που καλύπτει πάνω από έξι δεκαετίες, με κλασικό υλικό και τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Mercy». Συνθέτης, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός ροκ, drone, κλασικής, αβανγκάρντ και ηλεκτρονικής μουσικής, ο Κέιλ με τον Λου Ριντ, με μάνατζερ τον Αντι Γουόρχολ και μούσα τη Nico, υπήρξαν οι δημιουργοί των Velvet Underground, ενός από τα πιο αγαπημένα αβανγκάρντ συγκροτήματα όλων των εποχών.

19/06 21:00 Ηρώδειο 

Ο μεγάλος Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο

Από τους κορυφαίους της ελληνικής μουσικής, ο Σταύρος Ξαρχάκος επιστρατεύει τη δύναμη των τραγουδιών, τα οποία όπως ο ίδιος γράφει «μας δείχνουν τον δρόμο, είναι σύμμαχοι στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή και διώχνουν τον φόβο». Τα «Ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» θα οδηγήσουν στην «Καισαριανή», το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου

Καμπανέλλη στην «Ιθάκη» του Μάνου Ελευθερίου και όλοι μαζί θα συναντηθούμε «Στης Ακρόπολης τα μέρη» με οδηγούς αγαπημένους ερμηνευτές. Ερμηνεύουν: Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Κότσιρας, Ηρώ Σαΐα.

18/6, 4/7, 21.00, Ηρώδειο

Στο… γήπεδο του Θανάση

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μετά τα περσινά sold out σε Κατράκειο και Θέατρο Βράχων έρχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 21 Ιουνίου για να δοθεί «νότα νότα η μάχη για το δικαίωμα στο όνειρο». Το κοινό του διαρκώς μεγαλώνει και η νεολαία βρίσκει καταφύγιο στους στίχους και στα τραγούδια του αλλά και στη θέση και στάση του απέναντι στα σημαντικά κοινωνικά γεγονότα και διακυβεύματα της εποχής.

21/06, 21.00, Ριζούπολη

«Εξομολογήσεις» στην Πειραιώς 260

Το ανερχόμενο αστέρι του βρετανικού θεάτρου, ο Αλεξάντερ Ζέλντιν, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση «Οι εξομολογήσεις» που θα ανέβει στην Πειραιώς 260. Ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας ολόκληρης ζωής από τη γέννηση μέχρι τα γηρατειά. Το έργο βασίζεται στην ιστορία της μητέρας του: από τη γέννησή της στην Αυστραλία, την ενηλικίωση, τη μετανάστευση στη Βρετανία και τη δημιουργία οικογένειας.

23/6 έως 26/6 21:00 Πειραιώς 260 

Τριήμερο πάρτι σε πλατεία Νερού και Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ

Το Release Athens X SNF Nostos πραγματοποιείται στις 20, 21 και 23 Ιουνίου και φέρνει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής σε δύο σκηνές. Headliners της πρώτης ημέρας θα είναι η Ισπανίδα Rosalía (πλατεία Νερού) και ο Central Cee (Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ). Τη δεύτερη μέρα οι Νορβηγοί Röyksopp θα εμφανιστούν στην πλατεία Νερού, ενώ στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ το φαινόμενο από την Αυστραλία Tash Sultana. Τέλος, στις 23 Ιουνίου η Siouxsie και οι Echo & The Bunnymen θα ανέβουν στη σκηνή της πλατείας Νερού, ενώ σε αυτήν του Ξέφωτου ΚΠΙΣΝ οι Interpol και οι Viagra Boys.

20, 21 και 23 Ιουνίου, πλατεία Νερού και Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter