Ολυμπιακός – Άρης: Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το «Καραϊσκάκη» – Τρεις συλλήψεις (Video)

Ολυμπιακός – Άρης: Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το «Καραϊσκάκη» – Τρεις συλλήψεις (Video)

Οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν έξω απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης» το μεσημέρι της Τετάρτης πριν από το παιχνίδι με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις μετά τα επεισόδια, όπου χρειάστηκε να επέμβει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Από το σχετικό video των επεισοδίων, το οποίο δημοσιεύτηκε απ’ το Hooligans TV στα social media, προκύπτει ότι δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και συμπλοκές έξω απ’ το φαληρικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Hooligans TV, πρόκειται για συμπλοκή μελών από δύο διαφορετικούς συνδέσμους των ερυθρόλευκων. Το επεισόδιο ήταν άγριο καθώς εμφανίζονται άτομα με κράνη που κρατούν ρόπαλα και δίνουν μάχες.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε συλλήψεις τριών ατόμων, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μαζί με 100 φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι, 21 φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Δείτε το βίντεο εδώ 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής: «Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες (3-4-2024) στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μαζί με έτερα άτομα τα οποία αναζητούνται, συμμετείχαν σε συμπλοκή εξωτερικά γηπέδου πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στην περιοχή του Πειραιά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στυλιάρι.

Ακολούθως σε έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι, 21 φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter