Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 87-84: «Αντίο» με ένα χαμόγελο

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 87-84: «Αντίο» με ένα χαμόγελο

Με μία νίκη γοήτρου αποχαιρέτισε ο Ολυμπιακός το τρίτο συνεχόμενο φάιναλ-φορ: 87-84 τη Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό του Βερολίνου. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 48-37.

Τον αγώνα, που έγινε στη σκιά των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, παρακολούθησαν ελάχιστοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», αφού οι περισσότεροι προτίμησαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα ή να πουλήσουν τα εισιτήριά τους.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ορεξάτος και πολύ εύστοχος από την περιφέρεια και έφτασε από νωρίς σε διψήφιες διαφορές: 27-17, 39-29, 56-43. H Φενέρ αντεπιτέθηκε με πρωταγωνιστή τον Σκότι Γουίλμπεκιν και προσπέρασε για μία και μοναδική φορά (61-62).

Οι Λαρεντζάκης, Πίτερς έδωσαν νέα ώθηση στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι απάντησαν με σερί 11-0 και αργότερα έφτασαν στο 85-73 με τρίποντο του ΜακΚίσικ. Οι Τούρκοι έφτασαν και πάλι σε απόσταση βολής, αλλά το τρίποντο του Σανλί στην εκπνοή κρίθηκε εκπρόθεσμο.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν και αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 20 πόντους, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πρόσθεσε 12 και οι Λαρεντζάκης, Μιλουτίνοφ από 10. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και τους Γουόκαπ 3, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν 8, ΜακΚίσικ 9, Παπανικολάου 5, Πετρούσεφ, Φαλ 2, Ράιτ 8.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχε 5 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο άλλοτε «πράσινος» Νικ Καλάθης έβαλε 3, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης 6. Από τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διακρίθηκαν και οι Πιερ 19, Γουίλμπεκιν 16, Σανλί 11, Σεστίνα 8, Μότλεϊ 7.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό που αρχίζει στις 9 μ.μ. Οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση 5.000 φιλάθλων, ενώ αρκετοί έμειναν έξω από την Uber Arena, αφού δεν κατόρθωσαν να βρουν εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης 

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών τη νύχτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Καρυπίδης: «Τέτοιο «χειρουργείο» είχαμε χρόνια να δούμε, ντροπή και αίσχος»

Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Λεκτικές επιθέσεις από παίκτες του Αρη και τον Καρυπίδη στη διαιτητή Φραπάρ

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter