Ολυμπιονίκες κωλοτούμπας

Ολυμπιονίκες κωλοτούμπας

Δεν θέλατε να δουλεύετε 10ωρα, όπως πρότεινε ο Χατζηδάκης και να «πληρώνεστε» σε ρεπό για να πάτε να μαζέψετε τις ελιές. Τι καταλάβατε; Έμειναν οι ελιές αμάζευτες και τώρα, να, η Νέα Δημοκρατία αναγκάζεται να φέρει μονιμοποίηση των μεταναστών που έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια παραμονής στη χώρα. Πάνε οι πατριωτικές κορώνες, πάνε και όλα. Ιδεολογικό «Κούγκι» στο κυβερνών κόμμα και έρχεται και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών…

*** Τι έκανε τόσα χρόνια η ΝΔ και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της, οι οποίοι τώρα στηρίζουν και με τα δύο χέρια τη διάταξη; Εμπόριο πατριδοκαπηλίας. Δεν βγαίνει κανένα άλλο συμπέρασμα, αφού άπαντες – με εξαίρεση φυσικά τον Αντώνη Σαμαρά – θα ψηφίσουν τη σχετική διάταξη στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

*** Κωλοτούμπας ο Άδωνις; Ε φτάνει πια με αυτή την «καραμέλα».

*** Το κομάντο ο Πλεύρης δεν συντάσσεται με την επιχειρηματολογία του Καιρίδη και του Άδωνη, δηλώνοντας ότι αν δεν υπήρχε κομματική πειθαρχία δεν θα την ψήφιζε την επίμαχη διάταξη. Αλλά τι να κάνει, ο έρμος; Θα την ψηφίσει.

*** Κάποια από τα τιμολόγια που θεωρούν ότι υποκρύπτουν συναλλαγές του Documento με διαφημιζόμενους, ανήκουν στην Coca Cola και τη Unilever. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια. Η ΑΑΔΕ θα πρέπει να αποδείξει πώς διαπίστωσε την ύπαρξη δήθεν… μαύρου χρήματος, προερχόμενου από δύο από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές στον κόσμο.
Κάτι μάλλον δεν έκαναν σωστά και έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο που έσκαψαν.

*** Πού χάθηκαν Σκουρλέτης, Βίτσας, Φίλης, Δρίτσας που έβγαιναν καθημερινά στον ΣΚΑΪ και όχι μόνο; Κατάλαβαν τι τους ήθελε το σύστημα ή όχι ακόμα;

*** Ο Φίλιππος Καμπούρης εξελέγη, λέει, νέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Άντε και σε μερικά χρόνια στη Νέα Δημοκρατία και μετά υπουργός. Το «μονοπάτι» είναι γνωστό πια.

*** Πλακώθηκαν χθες, στη Βουλή, οι άλλοτε συνάδελφοι στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος, με φόντο τη διάταξη για τους μετανάστες. Ο υπουργός Εργασίας θύμισε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι ήταν ΠΑΣΟΚος και πως ο ίδιος ήταν πάντα δεξιός και ΝεοΔημοκρατης.
Όχι για τα όσα έλεγε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν είπε κουβέντα…

*** Συνελήφθη ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά για διακίνηση ναρκωτικών. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Πρόκειται μόνο για την επιβεβαίωση όσων υποστηρίζει σύσσωμη η κοινωνία χρόνια τώρα, αλλά οι υπεύθυνοι κάνουν ότι δεν ακούν. Κι αυτός σίγουρα κάποιον πείραξε και βρέθηκε στη φάκα.

*** Τον έχει απογοητεύσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο η Αριστερά, αλλά τον έχει πείσει ο Μητσοτάκης. Εγώ πάλι πιστεύω ότι αριστερός ήταν μόνο στους Απαράδεκτους, διότι δεν θυμάμαι ούτε μια φράση του τα τελευταία χρόνια, σε κάποια συνέντευξή του, που να δείχνει κάτι που να θυμίζει αριστερά…

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter