Οπαδική βία: Συνένωση δικογραφιών όπως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Οπαδική βία: Συνένωση δικογραφιών όπως στην υπόθεση της  Χρυσής Αυγής

Στη συνένωση όλων των δικογραφιών για την οπαδική βία όπως έγινε και με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής και τελικά υπήρξε αποτέλεσμα προσανατολιζεται η Δικαιοσύνη.

Είναι χαρακτηριστικό πως αύριο 12 Δεκεμβρίου 2023 ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού αναμένεται να επισκεφτούν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη για το θέμα της οπαδικής βίας.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνει… ξανά μέτρα κατά της οπαδικής βίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Οι δύο υπουργοί θα ζητήσουν εκ μέρους της Κυβέρνησης την ποινική αναβάθμιση της έρευνας για όλες τις υποθέσεις αθλητικής βίας και διαφθοράς με σκοπό την αναζήτηση φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων των εγκλημάτων που έχουν τελεστεί και την αναζήτηση ύπαρξης τυχόν εγκληματικών οργανώσεων στον χώρο.

Μάλιστα, οι υπουργοί θα προσκομίσουν όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών για την αξιολόγηση στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας και θα διαμηνύσουν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι η ελληνική πολιτεία δεν πρόκειται να επιδείξει καμία ανοχή στα φαινόμενα αυτά.

Αυτό που θα επιδιωχθεί είναι η συνένωση των δικογραφιών που αφορούν σε περιστατικά οπαδικής βίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν πίσω από όλα αυτά κρύβονται ομάδες με εγκληματική δομή.

Δείτε επίσης: UEFA: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν για το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο

Ρέντης: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Φάμελλος: Ανεπαρκής η κυβέρνηση στην πρόληψη της οπαδικής βίας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter