Όποια και να είναι η ερώτηση, τα… Εξάρχεια είναι η απάντηση για τον Μαρκόπουλο (Video)

Όποια και να είναι η ερώτηση, τα… Εξάρχεια είναι η απάντηση για τον Μαρκόπουλο (Video)

Η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όπου άγνωστοι έκαψαν σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, «στριμώχνει» την κυβέρνηση, που έθετε τα ζητήματα του νόμου και της τάξης, ως απόλυτη προτεραιότητα προεκλογικά.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος ενώ ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο συμβάν που συνέβη στου Ζωγράφου, απάντησε με «Εξάρχεια».

Αρχικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γαλάζιος βουλευτής σημείωσε ότι «κάποιοι στον χώρο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, θέλουν άλλα πράγματα. Εμείς θέλουμε τα παιδιά να πηγαίνουν στα πανεπιστήμια. Άλλοι λοξοκοιτάζουν και αλληθωρίζουν», προσθέτοντας ότι «βλέπουμε ξανά τους αστυνομικούς στους δρόμους και θα τους έχουμε πιο ορατούς τους αστυνομικούς στους δρόμους. Κάποιοι θέλουν το μπάχαλο».

Μάλιστα, αφού ο κ. Μαρκόπουλος μιλούσε με γενικές διατυπώσεις και δεν απαντούσε επί της ουσίας, στράφηκε προς άλλη περιοχή, αναφέροντας για τα Εξάρχεια ότι είναι σημαντικό ότι έγινε «αναβάθμιση μίας γειτονιάς που θεωρούνταν το πριγκιπάτο της αναρχίας. Ο αγώνας είναι αγώνας διαρκείας». Το όποια και να είναι η ερώτηση στα ζητήματα νόμου και τάξης, τα Εξάρχεια είναι η απάντηση, δείχνει την επικοινωνιακή διαχείριση της κυβέρνησης, στα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter