Όταν η ΝΔ αποκαλούσε «μπούρδες» τα περί πατέντας των εμβολίων (Video)

Όταν η ΝΔ αποκαλούσε «μπούρδες» τα περί πατέντας των εμβολίων (Video)

Τρέχουν και δεν φτάνουν τώρα εκεί στη Νέα Δημοκρατία που είχαν και έχουν τα περισσότερα ΜΜΕ στο τσεπάκι τους αλλά αυτό δεν φτάνει για τη κόκκινα κάρτα που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του που απέρριπτε με ειρωνείες στη βουλή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την παραγωγή εμβολίων κατά του κορονοϊού εξασφαλίζοντας την πατέντα τους ώστε αυτά να γίνουν πιο προσιτά και σε λιγότερο χρόνο.

Τώρα προσπαθούν να διαδώσουν ότι άλλο πρότεινε τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πως δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέει τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν και η πρόεδρος της Κομισιόν.

Μόνον που κανείς δεν πείθεται, αντίθετα ο κόσμος αναρωτιέται γιατί τόσο καιρό με μανία η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμφάνιζε υπερασπιστική γραμμή ταυτόσημη με εκείνη των φαρμακοβιομηχανιών.

Και μέσα σε όλα έχεις και τα βίντεο, από τη βουλή και από τις συνεντεύξεις.

Εδώ ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ ο οποίος στις 21 Ιανουαρίου του 2021 με ορμή και θράσος αποκαλούσε «μπούρδες» και «φτηνή αντιπολίτευση» την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Δυστυχώς γι αυτούς, υπάρχουν και τα βίντεο…

Ε, αυτό δεν το περίμεναν οι άριστοι και επιτελικοί!

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης με χλεύαζε για την απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων όταν τώρα το ζητούν οι ΗΠΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter