Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε τι έρχεται…

Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε τι έρχεται…

Ποια κανάλια, ποιες εφημερίδες και ποια sites της λίστας Πέτσα έπαιξαν την ευθεία απειλή – βγαλμένη από τη δεκαετία του ’60 των Μαυρογιαλούρων της προδικτατορικής ΕΡΕ – της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη; Ποιοι δημοσιογράφοι της ζήτησαν εξηγήσεις για τον ωμό αυτόν εκβιασμό που παραβιάζει οτιδήποτε γνωρίζουμε, οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κεκτημένο σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών; Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό το είχε πει ο μπατζανάκης του κουμπάρου του Τσίπρα; Θα μιλάγαμε μέχρι τις εκλογές και η ΝΔ θα έβγαινε με 51%.

*** «Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. {…} Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε η μεγαλύτερη αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στους κατοίκους μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης. Αρχικά νόμιζα ότι κάτι δεν άκουσα καλά, κάποιος έχει πειράξει το βίντεο, όμως, όχι, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

*** Κι αν νομίζετε πως τα παραπάνω αποτελούν προσωπική γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη, σας ενημερώνω πως κάνετε λάθος. Τα ίδια, πάνω κάτω, είπε και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην ίδια περιοδεία και όπως γνωρίζετε και γνωρίζει καλά και ο ίδιος, ο κ. Στυλιανίδης δεν έχει κανένα ισχυρό πολιτικό βάρος ώστε να έχει το δικαίωμα να έχει προσωπική γραμμή. Είπε τα ίδια με την Ντόρα Μπακογιάννη γιατί αυτή ακριβώς ήταν η γραμμή από την Πειραιώς. Τέλος.

*** Τα ίδια είπε και ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος ούτε αυτός έχει κανένα αξιοσημείωτο πολιτικό βάρος για να βγει εκτός «γραμμής». «Αν θέλουν να έχουν τα αυτονόητα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να στηρίξουν βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν την ελληνική εθνική πολιτική», είπε στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

*** Η Σοφία Βούλτεψη έδειξε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μια φωτοτυπία που παίζουν τα πληρωμένα ή απλήρωτα, δεν ξέρω, τρολ της Νέας Δημοκρατίας ως φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, δίπλα της ήταν ο Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει ο άνθρωπος τουρκικά και την έκανε ρεζίλι, καθώς πρόκειται για τουρκικό δημοσίευμα και τίποτα παραπάνω.
Εν τω μεταξύ αν ψάξετε, το εν λόγω δημοσίευμα παίζει από το 2012 και έρχεται κατά καιρούς στην επιφάνεια, όταν σηκώνεται για οποιονδήποτε λόγο το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.
Δημοσιογράφος, μην ξεχνιόμαστε, η Σοφία Βούλτεψη.

*** «Οι φόροι δαπάνης, που λέγονται και έμμεσοι φόροι, επιβαρύνουν άνισα τις χαμηλές εισοδηματικές τάξεις». Σωστό ή λάθος; Αυτό ήταν ένα από τα ερωτήματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Οικονομίας. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των διορθωτών η φράση είναι σωστή κι άρα «κόβεται ο Άκης Σκέρτσος», ο οποίος δεν θα έβλεπε σχολή ούτε με το κιάλι…

*** Μπράβο ρε Κωστάρα Μπακογιάννη. Κανείς, βρε, σαν κι εσένα. Γκρέμισέ τα όλα και φτιάξ’ τα από την αρχή και ξαναγκρέμισέ τα όλα. Οικογενειοκρατία έχουμε, δεν σε ελέγχει κανείς…

*** Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άλλαξε τις λίστες στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, βλέποντας ότι το κόμμα της θα μπει πιθανότατα στις εκλογές, ώστε να έχει την Κοινοβουλευτική Ομάδα που θέλει. Και επειδή τώρα τελευταία το έχει ρίξει στην… αγάπη, αγάπη χωρίς σύντροφο δεν έχει νοστιμάδα. Γι’ αυτό και έβαλε σε εκλόγιμη θέση τον σύντροφό της, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές.
Οι «κομμένοι», διαβάζω, ετοιμάζουν συνέντευξη Τύπου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter