Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – Έκκληση του Δήμου Αθηναίων

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων – Έκκληση του Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων μετά από πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, μέσω αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα καλεί τους δημότες να καταγγείλουν περιστατικά κακοποίησης αλλά και να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο μέσω της ιστοσελίδας http://animalcityofathens.gr.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων:

Τα αδέσποτα ζώα χρειάζονται τη φροντίδα μας, όχι μόνο σήμερα που είναι Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων αλλά καθημερινά. Για εμάς η προστασία τους αποτελεί προτεραιότητα.
Γι’ αυτό, ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει και ενισχύει τις δομές του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα. Εφαρμόζουμε νέο επιχειρησιακό σχέδιο ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε νέα προγραμματική σύμβαση με αυξημένο προϋπολογισμό αποκλειστικά για την αναβάθμιση των καταφυγίων.
Γίνε αρωγός στην προσπάθειά μας. Μπες στο http://animalcityofathens.gr του τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, βρες τον επόμενο τετράποδο φίλο σου, κατάγγειλε περιστατικά κακοποίησης, ανάφερε αδέσποτα που βρήκες στον δρόμο. Ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου, βοήθησε, σε έχουν ανάγκη!

 

Διαβάστε επίσης

Χάρης Δούκας για γήπεδο Παναθηναϊκού: Είχαν χρονοδιάγραμμα χωρίς έργο (Video)







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter