Παλαιοχριστιανοί στην Κόρινθο: Προθεσμία πήρε ο 45χρονος – «Δεν πειράξαμε κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;»

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία.

Ο ίδιος, βαρύνεται με τις κατηγορίες της απείθειας, έκθεσης ανηλίκων και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης. Μέχρι τότε ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας θα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Κοrinthia24.gr, ο 45χρονος, δηλώνει ταλαιπωρημένος και στενοχωρημένος για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;».

«Τα αδικήματα αυτά δεν υποστηρίζονται λόγω του ότι το παιδί έχει φοιτήσει και τις τρεις τάξεις του δημοτικού, το ίδιο και το δεύτερο παιδί όταν κατοικούσαν στην Αττική. Δεν υφίσταται η κατηγορία. Θα δει η πολιτεία όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν και άλλες πολλές οικογένειες που ζουν ομαδικά, αντισυμβατική ζωή παντού στην Ελλάδα και δεν έχουν τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα», ανέφερε ο δικηγόρος του 45χρονου στο Korinthostv.gr.  

Bίντεο μέσα από το λαγούμι που ζούσε οικογένεια στην Ορεινή Κορινθία

Την ίδια στιγμή, μία καταγγελία έρχεται να ανατρέψει όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο πατέρας είναι δημοτικός υπάλληλος εξ αποστάσεως.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου, ο οποίος πιστοποιεί ότι ο 45χρονος εργάζεται από το 2020 μέσω τηλεργασίας και μάλιστα είναι και… καλός υπάλληλος, ωστόσο χωρίς να αναφέρει σε ποιον τομέα εργάζεται.

Δείτε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών: Καταγγελία ότι ο πατέρας εργαζόταν με… τηλεργασία (Video)