Παναιτωλικός – Λαμία 1-2: Νίκησαν, ανέβηκαν στην 6η θέση και βλέπουν πλέι οφ

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2: Νίκησαν, ανέβηκαν στην 6η θέση και βλέπουν πλέι οφ

Η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1, η Λαμία, νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό κα ανέβηκε στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ (2-1). Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια, ενώ παραμένουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ με κεφαλιά ο Μάλτσι (0-1) και στο 23’ ο Καρλίτος είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο 44’ έγινε μία απίθανη φάση με τους Χουάνπι, Καρέλη να σημαδεύουν το δοκάρι του Κοσέλεφ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαυρία και στο 78’ ο Πέδρο είχε και τρίτο δοκάρι για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Το «τρίποντο» για την Λαμία ήρθε στο 82’ με σουτ του Νούνιες.

«Κάναμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες μου ήταν για άλλη μια φορά πιστοί στο πλάνο και τους ευχαριστώ. Πετύχαμε μία επαγγελματική νίκη. Αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις πόντοι», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι πως θέλουμε το κάτι παραπάνω. Το μυστικό της ομάδας είναι το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς».

Ο Π. Τσιάρας (Καβάλας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς, Παπαδόπουλο, Φερέιρα, Aμαράλ, Τζανδάρη, Τζανετόπουλο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Λιάβας, Στάγιτς, Ντουάρτε, Μαυρίας (90’ Μπουζούκης), Χουάνπι (65’ Ντουάρτε Φρεντερίκο), Πέρεθ (90’ Μπακάκης), Χατζηθεοδωρίδης (76’ Πέδρο Ζοάο), Τορεχόν, Σενγκέλια (65’ Ντιάζ), Καρέλης.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Kοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος,Αμαράλ, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης (73’ Τόσιτς), Mαρτίνεθ (73’ Φερέιρα), Καρλίτος (80’ Τσούκαλος), Μάλτσι (91’ Κορνέζος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter