Παναθηναϊκός: Φιλική ισοπαλία με την Αλ Ταάβον, «φωνάζει» ότι θέλει μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Φιλική ισοπαλία με την Αλ Ταάβον, «φωνάζει» ότι θέλει μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει δουλειά ακόμα και ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά στην ενδεκάδα, αν οι πράσινοι έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και όχι να είναι κομπάρσοι. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, στο οποίο το τριφύλλι αναδείχθηκε ισόπαλο με την Αλ Τααβόν (1-1).

Για τον Παναθηναϊκό σκόραρε ο Χατζηθεοδωρίδης (38’), ενώ ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι (61’). Θετικό ντεμπούτο για τους νέους, Κώτσιρα και Πέρεθ, ωστόσο κορυφαίος ήταν ο Αλεξανδρόπουλος. Για την ομάδα της Σαουηδικής Αραβίας σκόραρε ο Ταβάμπα (40’).

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε. Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς και συμπλήρωσε: «Επειδή δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και αναλωθήκαμε στην κάλυψη του χώρου και όχι στο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο καλή η εικόνα της ομάδας όσον αφορά την κατοχή μπάλας. Σίγουρα όμως μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια».

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Βέλεθ, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πέρεθ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης, Νγκμπακοτό, Χριστογεώργος, Καμπετσής.

Αλ Τααβόν: Κάσιο, Γιαζίντ, Ταβάμπα, Σάντρο, Νουάφ, Αμποζμπάν, Κάντι, Σμουχάν, Παϊντόντ, Τζάγκο, Αμίσι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter